AKTUELNO

Iako još uvek nije počelo prikazivanje ove turske hit serije u Srbiji, "Porodica mog oca" već je izazvala ogromno interesovanje domaće javnosti i svi s nestrpljenjem iščekuju početak njenog emitovanja na Televiziji Pink. Predstavljamo vam pet razloga zbog kojih ćete bez daha pratiti svaku epizodu trenutno najpopularnije turske serije.

1. Uzbudljiva priča od koje zastaje dah

Glavnom junaku serije Kemalu Ipekčkom gotovo svi bi pozavideli na životu koji vodi sa svojom ženom Suzan i decom Čiček i Mertom, koji su mu centar sveta. Oni su bogati i vode naizgled idiličan život. Međutim, nakon incidenta u kojem će glavni akter biti Mert dolazi do šokantnog otkrića - da Kemal ima još jednu porodicu za koju niko ne zna!

Foto: Promo

Reč je o njegovoj mladanačkoj ljubavi Nilgun i blizancima Kaderu i Hasretu, a budući da je istina posle više godina isplivala na videlo, Kemal će morati da se suoči sa nizom problema kako bi zaštitio nikad prežaljenu ljubav i svoju decu, za koju niko nije znao da postoje.

2. Glumačka osveženja

Reditelji popularnih turskih TV serija uglavnom "igraju na sigurno" i za nove projekte angažuju veliki broj već proslavljenih glumaca koje je publika zavolela i upoznala u prethodnim serijama. Međutim, producenti "Porodice mog oca" rešili su da rizikuju i, pored već iskusnih i proverenih glumaca, predstave milionima ljudi nove glumačke talente.

Budući da su mladi glumci u rekordnom roku zadobili poverenje publike, ovaj potez se pokazao kao ispravan - Džaner Šahin, Sera Kutlubej, Serdžan Badur i Doga Zejnep Dogušlu preko noći su postali velike zvezde u Turskoj, pa nema sumnje da će ih i domaća publika obožavati.

3. Neverovatna kombinacija likova

Više potpuno različitih, jakih karaktera u međusobnim interakcijama dovešće do neverovatnih situacija koje će TV gledaoci pratiti s velikim uzbuđenjem. Kemal Ipečki, glavni junak ove turske drame, ugledni je biznismen kojem svi zavide, sve dok ne bude otkriveno da je godinama vodio dvostruki život. Njegovu suprugu Suzan Ipečki karakterišu visoko obrazovanje i lepota – ona je oduvek navikla da sve konce drži u rukama, ponosi se svojom decom i brakom sve dok ne upozna Kemalovu nikad prežaljenu ljubav Nilgun Kajalar, ponosnu i časnu ženu sa velikom tajnom.

Foto: Promo

Mert Ipečki, Kemalov sin iz braka sa Suzan, ima velike amibicije i sanja da postane uspešan kao i otac, dok je njegova šesnaestogodišnja sestra Čiček Ipečki pametna i osetljiva, ali usamljena devojka.

Foto: Promo

S druge strane, Kadir Kajalar, Kemalov vanbračni sin, oduvek je ispunjen mržnjom i agresijom zbog toga što je odrastao bez oca, dok je njegova sestra Hasret Kajalar nežna, milosrdna i povučena osoba koja se uvek vodi srcem.

4. Skupa produkcija

Serija "Porodica mog oca" u produkcionom smislu u potpunosti je ispunila sve kriterijume koje jedna TV serija novijeg datuma mora da zadovolji, te nije ni čudo što je u Turskoj pobrala samo pozitivne kritike i proglašena trenutno najpopularnijom, ali i najskupljom serijom.

Foto: Promo

Neverovatni kadrovi će na realističan, ali i ujedno nesvakidašnji način približiti gledaocima kraj malih ekrana sve uzbudljive scene i likove koji će postati deo njihove svakodnevice.

5. Neizvesnot

Glavni junak Kemal našao se između “dve vatre", tačnije svoje dve porodice. Iako daje sve od sebe da pomiri zavađene stvari i učini da se ogromna mržnja, bes i prezir koje njegova deca jedni prema drugima osećaju zameni ljubavlju, to neće biti nimalo lako. Već dovoljno tešku situaciju dodatno će zakomplikovati međusobne osvete i spletke, ali i dve žene koje žele isto – mirnu i stabilnu porodicu, bez "uljeza".

Foto: Promo

Hoće li Kemal uspeti u svojoj nameri ili će, pak, morati da preseče i donese odluku zbog koje će jedna od dveju porodica biti zavijena u crno, gledaoci će saznati tek na kraju serije.

Budite uz vašu omiljenu televiziju Pink jer uskoro u vaše domove stiže "Porodica mog oca" koju ćete obožavati!

D. Tanasijević

#Porodica mog oca

#Televizija Pink

'