AKTUELNO

Zadrugarka potpuno odlepila!

Edis Fetić odlučio je da napusti krevet u kom je spavao pored ljubavnice Dragane Mitar, zbog čega se zadrugarka odmah požalila Lepom Mići. On je odlučio da porazgovara sa Fetićem u pabu, kako bi pokušao da smiri strasti.

Podsetimo, tokom emisije ,,Gledanje snimaka" odigrala se jedna od burnijih rasprava između Dragane i Edisa, zbog koje je Fetić odlučio da stavi tačku na njihov odnos.

Foto: TV Pink Printscreen

Ova priča je završena - rekao je Edis.
Ne razumem čoveče, oko čega vi pravite dramu, to nije razlog. Ja sam rekao ako si rešio da se vratiš ženi i deci, da te podrži, ako ne želiš, da onda sednede i porazgovarate o nekim stvarima, ja ti pričam tako. Nakupi se to, ali kako se nakupi, tako se i iskupi - savetovao je Lepi Mića.
To nije drama, teraj svojim životom. Ja kad kažem da je to to, da pravi neko budalu od mene? Ja ti pričam kako je. Prelilo je. Nema, ona nema da se iskupi, samo sipa i sipa. To je isto ona priča za poziv, rekla je da neće da dođe, a neću da ti se kunem da to nema veze sa pozivom. Meni je poziv olakšao 90% stvari, nemam potrebu za tim. Ja sam poziv sutradan zaboravio - pričao je Edis.

Foto: TV Pink Printscreen

'Ajde da se dogovorimo, večeras prespavajte kao ljudi, sutra kad ustanemo, razgovaraćemo kao ljudi - izjavio je Mića.
Ja sam odlučio Mićo - rekao je odlučno Fetić.

Foto: TV Pink Printscreen

U jednom trenutku se pridružila i Dragana, koju je odmah Mića upitao da mu otkrije razlog zbog kog je Edis ljut na nju.

Ne znam, ljubav je vrlo prosta, ili nekog voliš, ili ne. Ja ljude ostavljam kada prestanem da ih volim - rekla je Dragana.
Onda ti je sve jasno, ne volim je više. Loš čovek mi ne treba. Za mene si najgora. Najveći problem što ona misli neke stvari... NJajviše u životu što me nervira jeste kada mi neko vređa inteligenciju. Mi ovde sedimo za stolom i kad smo joj rekao da prekine kontakt sa Markom, onda je rekla da hoće, i onda je odmah otišla kod njega. Ona se prodaje za cigaru i za članak da napiše o njoj, on je prodao svoju drugaricu, i opasno kanalio mene, a ti ćutiš kao p*čka. Svaka dva meseca mi dovede neku budalu, Đedovića, Pavla, napolju si mi dovela Jocu - dodao je Fetić.
Čovek se kurvao dve godine, a ne da ovde mene j*beš i k*raš za honorar koji sam ti ja namestila. Dve godine je skrivao telefon, on je ozbiljan bolesnik. Dolazio je u Beograd, raspitivao se gde se Siniša i ja krećemo. Kurva se sa drugaricama iz Sarajeva, a kao u srećnom braku je! - urlala je Dragana.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O. B.

#Zadruga

'