AKTUELNO

Slični su joj!

"Rekla si da ti veza Mensura i Mine ne deluje normalno i da nikada ne bi mogla da budeš u vezi sa tako nekim muškarcem, kao što je Mina sa njim" - glasilo je pitanje za Draganu Mitar, a onda je ova ukućanka ušla u raspravu sa Ajdarpašićem.

Foto: TV Pink Printscreen

Zato što sam kod kuće nešto tako imala. Podučena tim iskustvom, sam to i rekla. Ne volim tako temperamentne osobe i ne znam šta sam loše rekla, ništa u lošem kontekstu nisam rekla. Tek ću sada da komentarišem njihovu vezu i najviše volim kad se nekom mešam. Samo će da legne kad bude trebalo - govorila je Dragana.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni nisu jasne devojke i žene kojima ne odgovaraju muškarci koji imaju jasan stav. Njima trebaju mlitavci i da im dozvoljavaju da rade šta hoće i da se kreću kuda hoće. Njima odgovaraju muškarci koji će da ćute i spuste glavu - rekao je Mensur.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti imaš takvu boju glasa da si stalno nervozan i stalno si napet. Frka, trka, ludnica... Stalno si u petkoj brzini. Verovatno loše objašanjavaš čim nema efekta, kada bi pomenio ploču, možda bi imao efekat - rekla je Dragana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja najnormlanije pričam. Neke stvari postoje koje joj neću oprostiti - dodao je Mensur.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. K.

#Zadruga

'