AKTUELNO

Pevačica je jednim svojim potezom uzdrmala domaću javnost.

Jedna od najvećih regionalnih zvezda Severina poslednjih meseci u žiži je interesovanja javnosti zbog borbe za starateljstvo koju vodi sa bivšim suprugom.

Interesovanje javnosti za Severinog sina prekinuto je zbog jednog poteza atraktivne pevačice. Naime, ona je na društvenim mrežama skinula svoje prezime Kojić i time podgrejala sumnje da je njen brak u krizi.

Foto: Instagram.com/severina

Međutim, marketinški stručnjaci tvrde da je ona svoje ime izgradila još devedesetih godina, mnogo pre udaje za bivšeg fudbalera Igora Kojića.

Kad pričamo o Severini, ona je kao jak brend prepoznata po imenu i svi znaju na koga mislimo kad kažemo Severina. Je li Kojić ili Vučković, potpuno je nebitno - objašnjava stručnjak.

Ona na Instagramu prati samo svog supruga Igora Kojića, ali zato neretko komentariše i fotografije svog svekra i svekrve.

Olja i Dragan, najbolja svekrva i svekar na svetu... Danas su nas odveli na ručak kod Mike. Moja porodica u svetu neizvesnosti, ljubav i podrška. Divno je što ih imam! - napisala je Seve na društvenoj mreži.

Autor: Pink.rs

#Severina Kojić

#pevačica

'