AKTUELNO

Nju je razočarao bivši partner a njihova veza završila se incidentom.

Bivša košarkašica je otkrila da je svom partneru jako dugo slepo verovala. Milica Dabović je u emisiji "Magazin In" iskreno govorila o svojoj vezi sa bivšim rukometašom kog je tužila zbog nasilja.

Osvestilo me je to što je on počeo previše da se eksponira, da izlazi sa mnogim devojkama. Mene su počeli neprestano da zovu, da me uznemiravaju i govore mi da su ga videli. I tu noć je meni rekao da je sa drugom, a ne sa nekim devojkama. Meni je to bilo ljigavo jer sam ja držala do sebe. Tada sam mu, kada je došao kući, rekla "Zašto mi to radiš, radim kamp za decu, radim sa dečicom, njihovim roditeljima. Zašto mi sve to radiš? Nema razloga, sve sam ti pružila i uživaš.". Mali milion puta sam mu rekla "Kad nešto radiš, radi to u četiri zida. Ja sam uspešan sportista, devojka koja je osvojila OIimpijsku medalju, evropsko zlato.". Ja nisam mogla da trpim medije i to da on kalja moje ime - iskrena je bila Milica Dabović.

Foto: TvPink Printscreen

Milica je otkrila da je danima pre incidenta sumnjala u svog partnera i da je počelo jako da joj smeta njegovo ponašanje. Nakon svega, Simon Šiklić je počeo da se pojavljuje u medijima, iako je, dok je bio u vezi sa Milicom izbegavao bilo kakvo eksponiranje.

- Ja sam u šoku sada. Nije mi davao da stavim ni zajedničku fotku na Instagram, imamo dve, tri zajedničke fotografije ukupno na društvenim mrežama - rekla je Milica Dabović i istakla da je najbitnije da je sada srećna.

Autor: J. V.

#Magazin In

#Milica Dabović

'