AKTUELNO

Njena deca se retko pojavljuju u javnosti.

Pevačica Dragana Mirković ponosna je majka dvoje dece, sina Marka i ćerke Manuele, a svoje naslednike dobila u braku sa suprugom Tonijem Bijelićem sa kojim i danas uživa u velikoj ljubavi.

Foto: Promo/Dragana Mirković

Draganini sin i ćerka se retko pojavljuju u javnosti, pa se tako ne zna puno detalja iz njihovih privatnih života. Međutim, nedavno se osamnaestogodišnji Marko ipak pojavio na jednom javnom događaju, odnosno na humanitarnoj auto-trci u Nemačkoj.

Zbog svega se oglasila i Dragana koja je istakla da je imala dozu straha kada je Marko bio za volanom, pa je tokom trke bila "kao na iglama". Ona je svom sinu dala i nekoliko važnih saveta pred ovu trku. 

Foto: Pink.rs/N. Vujčić

Tokom trke sam bila kao na iglama, ali nisam dala da se to vidi, svi smo ga porodično bodrili. Kada je sve prošlo i kada je pokazao da je veoma sposoban i dobar vozač, odahnula sam. Moj savet je bio da vozi hladne glave i da sve shvati kao razonodu, a ne takmičenje. Kao majka sam mu rekla da ga volim, da sam ponosna, ali i da ne zaboravi da sve to gledamo te da se u skladu s tim trudi da nam ne priređuje nepotreban stres. Na kraju je sve odlično ispalo, bio je dobro pripremljen i sjajno je vozio - priča Dragana.

Ipak, pevačica je dodala i da ne bi volela da Marko postane profesionalni vozač, te da se nada da će sve ostati na nivou hobija. 

Autor: S. K.

#Dragana Mirković

'