AKTUELNO

Ovo nije očekivala da će čuti.

Tokom večerašnje emisije Tara Simov se osamila u spavaćoj sobi kako bi napisala poruku Mateji Matijeviću. Njima bi danas bilo dva meseca veze, da nisu nedavno imali turbulentan raskid.

Foto: TV Pink Printscreen

U jednom momentu Tara je prišla Mateji, koji je sedeo za crnim stolom, kako bi mu uručila poruku. Međutim, on je to odbio, što je Taru veoma pogodilo. Nakon toga Simova je otišla u garderober gde je počela da plače, a sve vreme ju je tešio David Dragojević.

Šta plačeš sada u pi*ku materinu? Dala si i šta sada plačeš? Okej, teško ti je... Biće sve dobro, sve ćete to rešiti. Nemoj da gledaš u njega, da plačeš... Iskuliraj, dan, dva i biće sve top - govorio je David Tari.

Foto: TV Pink Printscreen

Rekao mi je: "Sinoć si rekla sve što misliš o meni, ali ja tebe volim i dalje najviše na svetu" - rekla je Tara dok je plakala.

Foto: TV Pink Printscreen

Eto, rekao ti je da te voli. Nemoj da plačeš. Znam da ti je teško i da si mu rekla i što ne misliš. Voli te, preći će on tebi. Vidi on da ti njega voliš i te kako. Budi tu, budi sa mnom, druži se, ne napadaj. Sve će to doći na svoje. Sve ide kako treba. Ne pravi budalu od sebe. Prijaš mu ti i te kako - nastavio je Dragojević.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta.

Autor: S. K.

#Zadruga

'