AKTUELNO

Aleksandra Prijović otkrila je da bi samo jednu stvar u svom životu promenila.

Iako je sada uspešna pevačica srećna i zaljubljena, Aleksandra Prijović otkriva da joj u detinjstvu nije bilo lako zbog razvoda majke Borke i oca Nedeljka.

Iako o tome do sada nije govorila, Aleksandra je priznala da je upravo zbog svojih roditelja imala teško detinjstvo, zbog čega sanja da jednog dana ima stabilnu porodicu.

Kada bih mogla da biram šta bih promenila u životu od rođenja pa sve do sada, bilo bi to da moji roditelji ne budu razvedeni. Bilo mi je teško tokom odrastanja jer moji roditelji nisu bili zajedno. Sećam se, svaki put za praznike sam morala da biram s kim ću da budem, to mi je najteže padalo i bila sam veoma tužna - rekla je Prijovićeva.

Foto: YouTube screenshot

Ona ističe da su joj roditelji pružili sve, iako su bili razvedeni.

Moja majka je radila i pevala, odlazila je daleko od kuće na tezge. Međutim, kako nije želela da ostanem sama, svaki put se vraćala koliko god kilometara da je bio udaljen njen nastup od Belog Manastira. Vraćala se kući umorna kako bi bila sa mnom i to je nešto što sada mnogo cenim. Ponosna sam na svoje roditelje, koji su mi pružili sve u životu iako su bili razvedeni. Teško mi je i sada što njih dvoje nisu mogli zajedno da opstanu -  otkrila je Aleksandra.

Autor: Pink.rs

#Aleksandra Prijović

#pevačica

'