AKTUELNO

Prvi put je pričao o ovome!

Nominovani takmičari Lazar Čolić Zola i Aleksandra Nikolić večeras će imati priliku da saznaju šta zadrugari misle o njima, a većina će ove noći prvi put reći nešto što će zasigurno njih iznenaditi.

Jedan od njih bio je i Stefan Karić koji je pohvalio svoje prijateljstvo za Zolom, a onda je o Aleksandri rekao sve najlepše, uključujući i njen fizički izgled.

Foto: TV Pink Printscreen

Nisam imao o Zoli lepo mišljenje, nisam ga ni poznavao. Kada je ušao, postao je jedan od boljih drugova meni, sve najbolje mislim o njemu. Treba da ostane duhovit i da se ne svađa, jer mu to ne stoji. Treba da bude takav kakav jeste. Što se tiče Aleksandre, svaka joj čast, ušla je na pola rijalitija. Dosta njih su bili ukočeni, ja baš mislim da si ti super, lepa si. Imamo zajedničke prijatelje. Ali, moraću da ostavim Zolu - rekao je Karić.

Foto: TV Pink Printscreen

Međutim, Nikola Orozović je iskreno priznao da Zola i nije toliko dobra osoba kao što se predstavlja i za to naveo svoje razloge.

Foto: TV Pink Printscreen

Mi smo krenuli da se družimo češće negde u decembru. Promenio se na bolje i super je za druženje, ali mu zameram što je podmukao, perfidan i lukav. Napravio je ozbiljne probleme i meni i drugima. Za Novu godinu kad mi je stigla poruka od drugarice da jedva čeka da idemo na rejv, rekao je da koristim supstance iako se zna da to nije tačno. Dobacuje i drugima stalno. Dobacio je i za Barbaru, iako je udata - rekao je Orozović.

Detaljno pogledajte u nastavku.

Autor: K.R.

#Zadruga

'