AKTUELNO

Ne propustite novu epizodu serije koja je osvojila sve generacije.

Osamnaesta sezona serije „Preživeti Beograd“ ove subote u 21 čas na TV Pink donosi nove avanture naših glavnih junaka koji su došli u Beograd u potrazi za boljim životom pod suncem velegrada. Nevenu muče ljubavni problemi, Marina dobija neočekivanu posetu, Ružica i Žanko donose drastičnu odluku, a Gagija nastavlja da muči povratak bivše devojke Danijele u njegov život.

Uhvaćen u prevari, Siniša na sve načine pokušava da sačuva vezu sa Nevenom, koja čini se ovog puta ne pada na njegov šarm i ne može da pređe preko ovakve izdaje. Ona mu govori da zna za njegovu aferu sa studentkinjom sa treće godine, a Sinišini pokušaji da se opravda izgleda dolaze prekasno.

Ima jedna devojka sa faksa... – počeo je Siniša, ali ga je Nevena prekinula:
Znam, Mirjana sa treće godine. Znam i da si je kr*snuo.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sad o ovome prvi put pričam sa nekim, ko mi nije sestra ili najbolja drugarica – pokušao je da se opravda Siniša, ali bezuspešno.
Najbolja drugarica koju si kr*snuo – ponovila je Nevena, što je izazvalo Sinišin bes.
Jel sam rekao da mi je žao?! Koliko puta treba da kažem?! – počeo je da viče Siniša.

Foto: TV Pink Printscreen

Dok se parovi suočavaju sa izazovima, neočekivani gost poremetiće tok Marininog dana. Njena sestra iz Stare Pazove odlučila je da dođe u Beograd. Iako ne baš oduševljena dolaskom sestre, Marina je upoznaje sa svojim društvom.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon što je donela odluku da napusti studije, Ružica sa Žankom pravi planove za budućnost.

Foto: TV Pink Printscreen

I šta ćemo sad? Nemamo posao, nemamo lovu, nemamo faks, izgubljeni smo, malo smo us*ani... U stvari mi smo do ja*a! – rekao je Žanko i nasmejao Ružicu.

Foto: TV Pink Printscreen

Shvativši da nemaju perspektivu, donose radikalnu odluku. Organizuju druženje na reci kako bi ublažili udarac vesti koje imaju da saopšte prijateljima. Ali neće svi baš tako lako prihvatiti ove novosti.

Ruška je napustila faks, ja isto faks, to ništa, to je napušteno. Mi napuštamo zemlju – saopštio je Žanko, a ove vesti najteže su pale Kokiju.
Šta je ovo? Svi napuštate zemlju je li? – bio je besan Koki.

Foto: TV Pink Printscreen

Dok ekipa provodi dan u prirodi, Gagi i Danijela vode ozbiljan razgovor. Naime, on sumnja da je nakon zajedničke noći, Danijela ponovo u drugom stanju.

Aj uradi test – rekao je Gagi.

Foto: TV Pink Printscreen

Hoću, uradiću – pokušala je da izbegne odgovor Danijela, ali joj je Gagi odmah pružio test za trudnoću.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li će Gagi zaista postati otac, gde će Ružica i Žanko otići, da li je Nevena spremna da sve oprosti Siniši i šta će promeniti dolazak Marinine sestre Jovane, saznaćete večeras u 18. epziodi serije „Preživeti Beograd“.

Autor: M.Đ.

#RTV Pink

#Televizija Pink

#preživeti beograd

#serija

'