AKTUELNO

Uveđen je da se njegovoj bivšoj sviđa Đukić.

Nakon što su zadrugari pogledali snimak na kom Filip Đukić i Iva Grgurić otvoreno flertuju i Ivin bivši dečko Stefan Karić je osetio potrebu da se oglasi.

Foto: TV Pink Printscreen

Prvi put sam video da Iva nešto oseća prema Filipu. Ja sam video njenu facu ono veče kad je Miljana poljubila Filipa, Iva je otišla u sobu, legla i bila je smorena. Ona bi bila sa Filipom da nije bilo onoga sa Natašom. Sad je Marko to uzburkao. On je bivši Lune Đogani, a svi znamo ko je Luna - rekao je Stefan.
Ovo nije Stefanovo mišljenje, meni je ovo rekao Mića već. On je istim rečima to rekao, ja sam pomislila da je možda ljubomoran - navela je Iva.
Mi nismo pričali o Ivi jedno dva meseca - rekao je Karić.

Foto: TV Pink Printscreen

Stefan govori ono što misli, a ja ću da pitam Ivu nešto... Ti njemu daješ lažnu nadu, a sada kažeš drugačije, kada si lagala, tada ili sada - rekao je Mića.
Ovde se mišljenje menjaju u danu - navela je Iva.
Ti spavaš između dva muškarca dva meseca, između Kendija i Brendona, a meni kažeš da ti smeta muškarac pored tebe, ne nego hoćeš Filipa - naveo je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Pristrasan si otkad sam rekla da je Marko simpatičan, a ti ga ne voliš. Ja nemam emocije prema Stefanu, ja sam njega ostavila, nećemo se pomiriti - bila je besna Grgurićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije o svemu pogledajte u nastavku.

Autor: R.L.

#Zadruga

'