AKTUELNO

Ispričala svaki detalj svog privatnog života.

Pevačica Nataša Bekvalac je odlučila da počasti svoju vernu publiku solističkim koncertom u Beogradskoj areni, koji će biti kruna njene dosadašnje karijere, duge skoro 20 godina.

Svoj privatni život Bekvalčeva ne krije, te je vrlo otvoreno pričala o planovima za budućnost, bivšim muževima i naslednicama.

Foto: TV Pink Printscreen

Gde vidiš sebe za pet godina? Da li uopšte planiraš život unapred ili pustiš da stvari teku same svojim tokom?

Valjda se po mom životu vidi da ništa nije isplanirano unapred. Volela bih da za pet godina mogu da kažem da su mi ćerke dobre i vaspitane devojčice i da mi karijera ostane na istom nivou na kom je sada. Više nego dovoljno - kaže Nataša.

Foto: Miloš Nadaždin

Oko čega se najviše prepireš sa ćerkom Hanom?

Hana je u osetljivim godinama, trudim se da razumem to kroz šta ona prolazi, ali ne mogu da kažem da je lako. Sve majke koje imaju decu tinejdžere znaju o čemu govorim. Svaki dan je borba - rekla je Nataša kroz smeh.

Kako bi reagovala kada bi ona uradila neki nestašluk koji si ti priredila tvojim roditeljima - na primer, da pobegne sa 16 godina kod dečka? 

Ispravka, ja sam tada već bila punoletna (smeh). Nemojte me plašiti, nadam se da do toga neće doći. Ne znam kako bih to preživela - rekla je Bekvalčeva, pa priznala kako će reagovati kada upozna prvog Haninog dečka.

Foto: Pink.rs

Pokušaću da ostanem mirna, nadam se da me to ne čeka bar u naredne dve godine - dodala je Nataša.

Ako si nešto poučno izvukla iz prethodna tri braka, šta bi to bilo?

Naučila sam da moram biti pametnija i da je vreme da počnem više da slušam mozak, a ne srce. Srce mi je idiot - rekla je Nataša kroz smeh, pa istakla da se nijednom bivše mužu nikada ne bi vratila.

Foto: TV Pink Printscreen

Podsetimo, Nataša se razvela od Luke Lazukića u oktobru prošle godine, zbog navodnog fizičkog napada na nju, a sada je otkrila u kakvim je odnosima sa Danilom Ikodinovićem i Ljubom Jovanovićem.

S Danilom sam prijatelj, zajedno rešavamo probleme, borimo se sa Haninim pubertetom. Srećna sam što smo izgradili takav odnos i moram da priznam da mi njegova podrška u vaspitanju Hane mnogo znači. I s Ljubom sam u prijateljskim odnosima - rekla je Nataša.

Foto: E-Stock/Ivan Dobričić, Katarina Mihajlović

Autor: Pink.rs

#Nataša Bekvalac

'