AKTUELNO

Od Miljkovića, kada je ulazio u Zadrugu, mislila da je Zilha.

"Jako si se čudno ponašala kada je Miljković ušao u Zadrugu, smejala si se na silu i bila si veštačka. Da li su se u tebi ponovo probudile emocije prema Miljkoviću?" - glasilo je pitanje za Draganu Mitar u večerašnjoj emisiji "Pitanja gledalaca".

Foto: TV Pink Printscreen

Kakve emocije... Mislila sam da nije ušao Pavle ili Zilha. Marko i ja smo se družili, nemamo komunikaciju... Dečko me ne zanima. Ne komentarišem ga. Ja nemam potrebu da mu se izvinjavam. Sada smo u "Zadruzi 3" i sada sam ja u vezi. To je moje mišljenje da je folirant, ne volim takve osobe - rekla je Dragana.

Foto: TV Pink Printscreen

Nisam primetio ushićenje sa njene strane, nisam ni obraćao pažnju šta radi. I sa moje strane je ravna linija. Gledam da ne obraćam pažnju na nju i njene reakcije. I ja bih da stavimo tačku. Kada sam video da je lenja, da se vuče po kući... Ja ne volim to. Ja volim kada osoba ima života u sebi - pričao je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Dragana se uvredila kada je on za nju rekao da je punjena paprika. Verujem da mu Dragana neće to oprostiti. Tada je izgubila volju - govorila je Marija Kulić.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. K.

#Zadruga

'