AKTUELNO

Ne ide sve tako glatko.

Atraktivna pevačica Nataša Bekvalac sa svojim timom saradnika radi na organizaciji spektakla koji je zakazan za 14. februar. U beogradskoj Areni će pred publikom Nataša pobediti svoj strah od visine, kako je ranije otkrila, a sada priznaje da će joj posle koncerta biti neophodan oporavak u banji!

Posle koncerta idem u banju! I vodim dobrog psihijatra, da se zalečim od svih stresova - rekla je Nataša i dodala da će na odmor voditi i ćerke Katju i Hanu, a pozvaće i sestre Draganu i Kristinu da im se pridruže.

Foto: TV Pink Printscreen

Bekvalčeva je jedna od retkih dama sa javne scene koja priznaje da pomoć psihijatra ima i tokom pripreme za koncert, a pored njega angažovala je i učitelja pevanja Miloša Markovića, sina pevača Čede Markovića, koji joj drži časove.

Ljudi su šokirani otkad su čuli da idem na časove pevanja. Ne uči se tu pevanje, već tehnika! Čovek se uči dok je živ, pa tako i ja. Evo, Selin Dion pre svake svoje turneje ima "vokal kouča" koji ide sa njom čak i do toaleta - tvrdi Nataša.

Podsetimo, Nataša Bekvalac zakazala svoj prvi veliki koncert za 14. februar u beogradskoj Štark Areni i za tu priliku svojoj publici priprema brojna iznenađenja.

Autor: Pink.rs

#Nataša Bekvalac

#Odmor

#koncert

#pevačica

'