AKTUELNO

Nije mogla da izdrži više!

Drvo mudrosti pozvalo je Milicu Kemez u Rajski vrt kako bi porazgovarali o sukobu sa Borom Santanom koji se desio prošle noći. Naime, razlog njihovog sukoba bile su sitnice u njihovoj lošoj komunikaciji, zbog čega su jedno drugom terali inat i napravili pravi dar-mar u sobi za rehabilitaciju.

Milica je otvorila dušu tokom razgovora sa Drvetom i priznala da ne vidi svetlu budućnost u vezi sa Borom.

Foto: TV Pink Printscreen

Razmišljam gde sam pogrešila, da trezvene glave donesem odluke. U poslednje vreme se na neki način osećam zapostavljeno, juče je Bora dobio zadatak da bude gradonačelnik Bele kuće, ceo dan je imao za zadatak da motiviše ljude, ja sam mislila da ću mu biti desna ruka, ali nije tako bilo. I u jednom momentu došlo je vreme za odmor, ja sam htela da mu operem bade mantil, jer sam mu isprljala od pudera, on se tu naljutio. Onda mi je rekao da mu se sviđa druga devojka u kući, ja sam mu pocepala svesku, vređao me je na konto mog fizičkog izgleda, to me je najviše povredilo. I ja sam njemu rekla nešto što ne mislim, ali ne reči kao što je on izgovorio. - pričala je Milica.
Milice, sada kada pogledaš iz ove perspektive, kakva su tvoja osećanja prema Bori? - upitalo je Drvo zadrugarku.

Foto: TV Pink Printscreen

Iskreno, sve mi je pomešano i prestajem da verujem ovde u veze i da može da opstane neka veza u rijalitiju. Ja sam uvek nalazila opravdanja za njegovu nervozu, a on mene nije mogao da iskulira za jednu moju rečenicu... Što se tiče mojih osećanja, ja sam ravna linija. Mi smo u suštini završili, ali ostavljam da se reše neke stvari, gađao je najniže moguće - tvrdila je Kemezova.

Milica je potom izjavila da će sama sklopiti svesku koju je pocepala u parčiće.

Foto: TV Pink Printscreen

Iskreno, sramota me je zbog svega, ne bih volela da svi saznaju, mislim da smo preterali oboje i da posle ovog stvarno nema nade za nas dvoje - dodala je zadrugarka.
Da li želiš da se pomiriš sa Borom? - glasilo je naredno pitanje.
Navikla sam se na njega, ali bolje je da smo ostali drugari, nenormalno mi je drag, on je i sam rekao da nije za vezu, plašim se da bi postali veći neprijatelji, ako bi naša veza nastavila - poručila je Milica.

Za kraj Milica je dobila svesku od Drveta kako bi zadrugarka pokušala da reši nesuglasice sa Borom.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O.B.

#Zadruga

'