AKTUELNO

Sestra je ispričala sve.

U ovonedeljnom izdanju emisije "Amidži šou" gostovala je Nataša Bekvalac, koja vredno radi na pripremi svog velikog koncerta u "Štark areni" koji će se održati 14. februara.

Foto: TV Pink Printscreen

Nataši su se kroz emisiju obratili svi članovi njene porodice, a posle majke Mire i ćerke Hane, na red je došla i njena starija sestra Dragana, koja je otkrila detalje iz Natašinog života za koje javnost do sada nije znala.

Bilo je jako teško jer je kod nas velika razlika u godinama, ja sam njima bila kao mama i meni je to bio teret. One ništa nisu htele mene da slušaju, ja ih onda pošaljem u ćošak i zabranim im da to kažu. I onda kad dođu keva i ćale i pitaju kakve su bile, ja kažem: "Super su bile". Pola svog veka su provele u ćošku kad sam ih ja čuvala. Nataša je od malena bila svoja i nije tu moglo nešto mnogo da se savetuje, ali nama to nije smetalo. Ja sam volela što je ona posebna i drugačija i ja sam u tome uživala. Najteže mi je bilo što nije htela da me sluša kada su emocije u pitanju, ali posle sam odustala i videla sam da ona to vrlo lepo sama hendluje i uopšte se više ne brinem. Odmalena sam znala da će ona biti uspešna, jer je to oduvek pokazivala i bila je drugačija, većina dece je slična, a ona je bila stvarno drugačija. Ja najviše volim njenu pesmu "Poludim li u 25", šalim se. "Mala leđa" je meni lično najlepša pesma i to je njena istina - rekla je Dragana, a zatim priznala da je jednom uzela novac svoje mlađe sestre.

Foto: TV Pink Printscreen

Jednom joj samo ukrala ušteđevinu. Znala sam da je ona dobila tu platu, ona je sirota oduvek radila. I ja sam počela da radim od 17. godine, a ona je od 13. ili još manje. Baš su mi bile potrebne pare, i uzela sam, mislila sam da ona neće ni primetiti, jer ne gleda, nisam nikad to priznala. Ona je držala pare iza maminih knjiga u jednoj plastici. Pre desetak godina sam joj tek priznala to, ona je počela da se smeje, znala je ona to, ali me je poštovala - otrkila je Natašina sestra i dodala:
Jako dobro funkcionišemo, svako gleda svoja posla, ali kad je problem, svakom bih poželala da ima takvu porodicu, mi smo svi tu kad je problem.

Za kraj Dragana je imala jednu poruku za svoju mlađu sestru, te joj je poželela i jednu želju.

Foto: TV Pink Printscreen

Poželela bih da joj Arena prođe fantastično, a znam sigurno da će tako biti. Da ima malo više samopouzdanja jer je genijalna i da posle 2020. nađe ljubav svog života, odnosno čoveka koji zna da voli istim intenzitetom kao ona - rekla je Dragana.

Autor: R.L.

#Nataša Bekvalac

'