AKTUELNO

Iako mu je život bio ''otvorena knjiga'' postoje sitnice koje u javnosti nikada nije izneo.

Kralj narodne muzike i član žirija najgledanijeg muzičkog takmičenja ''Pinkove zvezde'', Šaban Šaulić od trenutka kada se pojavio na domaćoj javnoj sceni, ništa nije krio ni od medija ni od svojih fanova.

Ipak, postoje stvari o kojima Šaban nije mnogo govorio, a prate ga gotovo ceo život.

1) Šaban Šaulić oženio je Gocu dok je ona još uvek bila maloletna

Kralj narodne muzike osvojio je svoju sadašnju suprugu Gordanu Šaulić svojim šarmom i moćnim glasom i to u periodu kada je bila izuzetno mlada. Kada je Šaban odlučio da oženi svoju izabranicu, ona još uvek nije bila punoletna, pa je iz tih razloga morao da potpiše dokumenta kojima je u potpunosti odgovoran za nju.

Foto: undefined

2) Goca mu je ''podvalila'' razvod

Gordana je njemu jednom prilikom dala Šabanu da potpiše sporazumni razvod iako on to nije znao. Njegovoj ženi smetala je činjenica što je kralj narodne muzike u to vreme gotovo svako veče bio na svirci ili na turnejama. Tek sutradan, kada je Goca pokupila svoje stvari i napustila njihov zajednički dom, Šaulić je shvatio da je potpisao razvod. Međutim, oni su svoj brak sklopili samo nešto više od mesec dana nakon razvoda. Član žirija emisije ''Pinkove zvezde'' ne krije da je njegova supruga stub njihove porodice.

Foto: undefined

3) Kralj narodne muzike odneo je ubedljivu pobedu na jednom Folk festivalu u Parizu

Šaban Šaulić je pobednik jedinog folk festivala koji je održan u Parizu. Sala u kojoj je nastupao primala je 3.100 ljudi, a Šaban sam dobio čak 3.085 glasova tamošnje publike. Drugoplasirani je imao samo dvanaest glasova, dok je treći imao samo tri. Iako mnogi nisu znali za ovaj podatak, on smatra to krunom svoje karijere.

Foto: Pink.rs

4) Ne voli odeću u braon boji

Ne voli da nosi bilo kakvu odeću u braon boji. Mnogi bi ovako nešto odmah demantovali tvrdnjom da su ga viđali u braon odeći. Razlog je to što Šaban gotovo nikada ne bira svoje odevne kombinacije već je za to zadužena njegova supruga Goce, pa kada mu onda odabere, on se buni, ali ipak obuče to što je ona odabrala.

Foto: TvPink Printscreen

5) Voli da jede izuzetno začinjena jela

Ljudi koji su bliski Šabanu Šauliću tvrde da kralj narodne muzike nikada nije probao jelo a da ga pre toga nije dodatno dosolio. Oni koji često ručaju sa njim ističu da najviše uživa u ljutoj hrani i da mu nikada nije dovoljno začinjen poslužen obrok.

Foto: undefined

Autor: B. R.

#Šaban Šaulić

'