AKTUELNO

Nije joj bilo lako...

U današnjem izdanju emisije "Magazin In" gosti Sanje Marinković bili su predsednica Narodne skupštine Republike Srbije Maja Gojković, književnica Isidora Bjelica, selektor fudbalske reprezentacije Srbije Ljubiša Tumbaković, novinar televizije Pink Nemanja Vujičić i pevačica Milica Pavlović.

Foto: TV Pink Printscreen

Nemanja Vujičić postavljao je gostima zanimljiva pitanja, a jedno od njih je bilo za Milicu Pavlović: "Da li je bolje plakati u autobusu ili BMW-u?"

Foto: TV Pink Printscreen

Lepše mi je bilo plakati u autobusu, iskreno. Svoj na svome. Ja sam sa 15, 16 godina dolazila iz Leskovca dva puta nedeljno i pohađala školu pevanja Aleksandre Radović, nije mi bilo teško da dolazim, jurila sam svoj san i htela sam da naučim od, po mom mišljenju, vrhunskog pedagoga i nekoga ko ume da prenese znanje. Dođem, do 11 uveče završim na Slaviji, odem na stanicu, vratim se u Leskovac i ujutru idem u srednju muzičku školu, koja traje ceo dan, jer smo imali opšte predmete i muzičke. Takođe i kasnije, kada je bilo muzičko takmičenje iz kog sam "protekla", išla sam dve nedelje i najslađe mi je bilo kada se okrenem u autobusu, bolno jeste, ne mogu da definišem to, puno mi je srce, dešavaju mi se lepe stvari, ali isplačem se ako je bolno i znam da je to za bolje sutra - rekla je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: N. Vujčić

#Magazin In

#Milica Pavlović

'