AKTUELNO

Višak kilograma će za njega uskoro biti prošlost.

Pevač Darko Lazić već duži vremenski period muči muku sa velikom kilažom.

Lazić je zbog prekomerne kilaže išao na intervenciju gde su mu suzili želudac, a nakon iste se brzo oporavio. Pevač je takođe istakao i da mu je krivo što se ranije nije pozabavio kilažom.

Foto: Instagram.com

Operaciju sam odlično podneo. Lekari su mi rekli da sada moram da pazim šta uzimam od hrane, kao i da neću moći mnogo da pojedem. I zaista je tako. Jedem upola manje nego pre, jednostavno ne mogu. Smršao sam 10 kilograma za 15 dana i sve bolje se osećam. Najteže mi pada što ne mogu da popijem rakijicu ujutru uz kaficu! To mi je bila navika. Alkohol mi je strogo zabranjen i pridržavam se toga - priča Lazić i dodaje da se preporodio otkako je mršaviji:

Foto: Pink.rs/N. Vujičić

Promenu nabolje sam video već posle nedelju dana. Kako su kilogrami krenuli da se tope, tako sam i ja ređe pio lekove protiv bolova - kaže Darko.

Darko je pre operacije želuca imao čak 130 kilograma, sada ima 120, a ima želju da skine još 35.

Krenuo sam da mršavim, a želja mi je da imam 85 kilograma. Doktori kažu da treba da prođe nekoliko meseci kako bih u potpunosti bio zadovoljan izgledom. Ali ono što je bitnije od debljine jeste da ću biti sve zdraviji - otkriva Darko.

Foto: TVPink Printscreen

Darko otkriva i da mu je verenica Marina najveća podrška u procesu mršavljenja.

Moja Marina se nije odvajala od mene otkad sam legao na operacioni sto. Ona je moj anđeo čuvar, stalno mi govori kako je najbitnije da sam živ i zdrav. Ona me je i nagovorila da idem na smanjenje želuca. Svestan sam da sam mnogo puta stavljao glavu u torbu, ali sam rešio da menjam loše životne navike - kaže poznati pevač.

Foto: Pink.rs

Autor: Pink.rs

#Darko Lazić

#Marina Gagić

'