AKTUELNO

Na njihov performans niko nije ostao imun.

Nakon napornog vežbanja došao je trenutak kada su zadrugari kroz nastupe večeras pokazali publici na čemu su vredno radili proteklih dana. Četrnaesti po redu ove noći na scenu su stupili Milica Kemez i Bora Santana, koji su se predstavili pesmom "Čik pogodi".

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Njih dvoje nedavno su započeli ljubavnu vezu pred kamerama "Zadruge", koju su ranije krili od svih. Kako oboje zadrugara odišu harizmom, nije bilo sumnje da će ovaj nastup biti i više nego uspešan, što se ispostavilo tačnim s obzirom na to da je publika bila oduševljena.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako je izgledao nastup ovo dvoje zadrugara pogledajte u narednom video-prilogu. 

Nakon nastupa, usledili su i komentari stručnog žirija koji je imao samo reči hvale za ovaj novopečeni ljubavni par. Dejan Milićević je poručio Milici i Bori da što pre organizuju svadbu i prave decu.

Što pre svadba u ''Zadruzi'', što pre mali Bora i mala Milica da trče! Stvoreni ste jedno za drugo, ljudi. Volite se. Odmah svadba i odmah deca - govorio je Dejan Milićević.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni ste bili super. Ovo je bio pravi pevački tandem. Ti si odlično pevala Milice, Bora te je odlično pratio. Kao Kemiš i Zorica. Genijalni ste bili i pričekajte sa decom - rekla je Ljupka Stević.

Foto: TV Pink Printscreen

Sjajni ste! Ljubav je pobedila - rekla je Jami.

Komentare žirija možete pogledati u nastavku.

Autor: Pink.rs

#Bora Santana

#Milica Kemez

'