AKTUELNO

Teodosićeva baka ne želi ni reč da kaže o njegovoj novoj partnerki.

Posle veze sa Anastasijom Ražnatović, košarkaš Miloš Teodorić uplovio je u vezu sa glumicom Jelisavetom Orašanin. Iako je zaljubljen do ušiju, o svojim osećanjima i lepšoj polovini ne želi javno da govori, kao ni njegova baka Božidarka Trifunović, koju je potresla cela ova priča.

Foto: E-stock

Čim je procurela informacija da su Teo i Jelisaveta u vezi, odmah se usijao telefon njegove bake od koje su svi želeli da čuju da li joj se dopada nova unukova devojka, međutim, Božidarka nije smela da govori ništa na tu temu.

Miloševu baku neprestano zovu zbog njegove nove veze, svi se interesuju, ali ona ne želi da priča o Teovoj intimi - rekla je Miloševa sestra koja se javila na Božidarkin telefon i objasnila da baka ima 85 godina i da joj onog dana kada su svi saznali sa kim je košarkaš uopšte nije bilo dobro.

- Ona se baš potresla što su svi znali, žena je pila bromazepame. Baka je stara. Ima vas finih i kulturnih koji zovu, ali ima i onih koji je uznemiravaju. Molim vas, razumite. Ne želimo da pričamo o njegovom privatnom živitu - ljubazno je rekla Miloševa sestra iz Valjeva.

Foto: Beta

Podsetimo, dok je Teo bio u vezi sa Anastasijom, Božidarka je otkrila da je za njihovu vezu saznala iz novina. Tada nije štedela komplimente na račun Cecine ćerke, zbog čega se košarkaš naljutio, pa od tada izbegava da komunicira sa novinarima, kako ne bi ljutila unuka.

Pink.rs

#Anastasija Ražnatović

#Božidarka Trifunović

#Jelisaveta Orašanin

#Miloš Teodosić

'