AKTUELNO

Pratite uživo na televiziji Pink od 22 časa!

Učesnike rijaliti programa "Zadruga 3" večeras od 22 časa očekuje nova "Zadrugovizija" tokom koje će stanari najgledanijeg TV formata na ovim prostorima publici prirediti još jednu noć za pamćenje.

Veliki šef je u utorak obavestio stanare Bele kuće da ih očekuje veoma važan dan kada će moći da se predstave na najbolji način na muzičkom takmičenju "Zadrugovizija".

Dragi zadrugari, nadamo se da ćete biti još bolji i da ćete dati sve od sebe. Veliki šef je odlučio da organizuje "Zadrugoviziju" kao šansu da pokažete koliko možete da budete još jednom kreativni. Ovoga puta ćete se takmičiti u duetskim pesmama. Sami ćete izabrati grupu od dvoje, jer kasnije neće biti menjanja. Dobro razmislite sa kim ćete nastupati. Imajte na umu da je "Zadrugovizija" veoma važan zadatak. Važno je da što pre odaberete pesmu i svog partnera. Zadrugovizija će se odigrati u subotu uveče, što znači da nemate mnogo vremena da se pripremite – glasilo je pismo Velikog šefa.

Zadrugare je ova vest veoma obradovala, s obzirom na to da im pruža priliku da se dobro zabave, a onima koji se bave muzikom ili imaju takve želje, da milionskom auditorijumu pokažu svoj talenat.

Foto: TV Pink Printscreen

U subotu će se zadrugari predstaviti duetskim pesmama koje su sami odabrali. Tako će Jelena Pešić i Lepi Mića otpevati numeru Zorice Brunclik i Luisa “Što se mala uobrazi”, Marija Kulić i Marko Đedović će se predstaviti pesmom Lepe Brene i Miroslava Ilića “Jedan dan žvota”, Miona Jovanović i Nataša Radan pesmom Tee Tairović i Ivane Krunić “Brat na brata”, Jovana Tomić Matora i Filip Đukić duetom Slavice Ćukteraš i Ognjena Amidžića “Zmija i žaba”, zatim Ermina Pašović i Gagi Đogani hitom grupe “Funky G”“Plakati zauvek”, Nina Babić i Lazar Čolić Zola duetom “In Viva” i Teodore Džehverović “Gledaj mene”, Bane Čolak i Mlađan Jovanović pesmom Magnifica “Hir aj kam, hi raj go”, novi učesnici Barbara Pajović i Nikša Kokanović numerom Džeja i Mine Kostić “Slavija”. Maja Marinković i Marko Janjušević Janjuš su izabrali Cecinu numeru “Nevaljala”, Mima Živković i Milan Petković duet Mirze Selimovića i Ivane Selakov “Da se opet rodim”, Ivana Krunić i Mirko Gavrić su odabrali duet Aleksandre Prijović i Saše Matića “Ko si ti”, Miljana Kulić i Ivana Šopić pesmu Ksenije Pajčin i Indire Radić “Hajde sestro”, Nikola Orozović i Aleksandra Nikolić će pevati pesmu grupe “Twins” “Crvenkapa”, Stefan Kandić i Stefan Milošević će izvesti pesmu najpopularnijeg rep dvojca Bube Korelija i Jala Brata “Ona ‘e”, dok će Zorica Marković i Branislav Radonjić Brendon otpevati pesmu “Đurđevdan”.

Verujemo da će gledaocima posebno biti zanimljivi nastupi ljubavnih parova, koji su odlučili da na predstojećoj “Zadrugoviziji” nastupe zajedno. Mina Vrbaški i Mensur Ajdarpašić izabrali su pesmu Lune Đogani i Ekija “Puca”, Milica Kemez i Bora Santana otpevaće pesmu “Čik pogodi”, Ana Korać i David Dragojević su se odlučili za pesmu “Flamingosa” – “Obala”, Tara Simov i Mateja Matijević će na sceni izvesti numeru grupe “Đogani”“Biću poznata”, Dragana Mitar će sa Edisom Fetićem otpevati pesmu Anđele i Dražena “Ima li nade za nas”, a iako su raskinuli, Iva Grgurić i Stefan Karić, će na “Zadrugoviziji” pevati duet Ane Nikolić i Stefana Đurića Raste “Slučajnost”.

Zadrugari su dobili tekstove pesama, a Veliki šef im je pustio i spotove za pesme koje su izabrali kako bi se na najbolji način pripremili za spektakl koji im predstoji.

Foto: TV Pink Printscreen

Kao i uvek do sada, zadrugare će ocenjivati stručni žiri, koji čine neke od najpopularnijih javnih ličnosti, a produkcija njihova imena za sada i dalje čuva u tajnosti.

Očekuju vas i iznenađenja, zato spremite svoje dlanove za nove nastupe i dobru zabavu jer vas očekuje nova “Zadrugovizija” večeras od 22 časa na TV Pink!

Autor: M.Đ.

#RTV Pink

#Rijaliti Zadruga

#Televizija Pink

#Zadruga

#Zadruga - RTV Pink

#Zadrugovizija

#rijaliti

'