AKTUELNO

Ne propustite još jednu uzbudljivu epizodu serije "Preživeti Beograd".

Ove subote od 21 čas na kanalu TV Pink očekuje vas nova, 17. epizoda serije „Preživeti Beograd“, koja je odvojila sve generacije. Glavni junaci primorani su da se suoče sa teškim životnim situacijama i donesu odluke koje će ih odvesti u potpuno drugačijem smeru.

Smrt Nevenine bake došla je kao grom iz vedra neba, a zatečena i uplašena, Nevena krivi sebe.

Sedele smo i ona je samo pala – ispričala je Nevena majci Velinki.

Foto: TV Pink Printscreen

Međutim, kako u svakoj nesreći ima sreće, tako će se u teškom trenutku prijatelji naći uz nju da joj olakšaju i pruže utehu.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako Neveni, tako je i ostalima ovaj nemili događaj bio otrežnjujući na neki način.Stevanov otac Vojin shvata da ne želi da odustane od Nevenine majke Velinke. Zato pokušava svim sredstvima da je vrati sebi, ne trudeći se više da prikrije svoja osećanja. To će u Neveninom ocu Gaji izazvati bes koji neće moći da kontroliše.

Foto: TV Pink Printscreen

Jutro posle Vojinovog priznanja da je sve ovo vreme sa Velinkom u tajnoj vezi, Gaja ne zna šta da uradi i kako i da li da nastavi život sa suprugom.

Ja ne znam da li mogu da ti oprostim. Razmišljao sam celu noć i stvarno ne znam šta da ti kažem – rekao je Gaja Velinki.

Foto: TV Pink Printscreen

Nevena pak, rešena da prekine kontakt sa Sinišom, shvata koliko joj Stevan kao prijatelj važan u životu. 

U Ružici svi ovi događaji bude neku novu energiju i želju za promenom. Ona shvatakoliko je život kratak i odlučuje da menja stvari iz korena - podnosi zahtev da se ispiše sa fakulteta.

Foto: TV Pink Printscreen

Vraćajući se iz Beograda, Žanko i ona odlučuju da promene plan i kreću autostopom kaZabojnici. Tamo, Ružica saznaje da su se majka i otac razišli.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona nagovara Žanka da od Saše kupe stari kombi i krenu na put u nepoznato, sa maloprtljaga i mnogo mladalačke ljubavi.

Ruška, odakle nam lova za kombi, jel si ti normalna? – pita Žanko Ružicu.
Naći ćemo lovu, ajde bre – rekla mu je Ružica.

Foto: TV Pink Printscreen

Gde će Ružica i Žanko završiti, da li je Nevena spremna da odustane od Siniše i da li će brak njenih roditelja opstati, saznaćete u 17. epizodi serije „Preživeti Beograd“ u subotu 1. februara od 21 čas na TV Pink!

Autor: M.Đ.

#RTV Pink

#Televizija Pink

#preživeti beograd

#serija

'