AKTUELNO

Četrnaestogodišnja Nina već godinu dana je u vezi.

Pevačica Anabela Atijas dozvolila je svojoj maloletnoj ćerki da otputuje na Tenerife sa dečkom Lukom. Kako je sama istakla, Nina je u vezi već godinu dana, a porodicu tog momka i sama poznaje te joj nije bio problem da njena maloletna ćerka otputuje u Španiju.

Ne želim od toga sada da pravim neku priču. Ja sam upućena u to gde sam pustila dete, ona je u sigurnoj porodici i tamo je sa svojim dečkom. Njegova tetka je s njima. Njih dvoje su u vezi godinu dana i ja imam puno poverenja u svoje dete, koje je zrelo. Ne vidim tu ništa sporno - objašnjava Atijasova.

Foto: TVPink Printscreen

S obzirom na to da je Ninin otac, a Anabelin bivši muž, Gagi Đogani trenutno u "Zadruzi", pevačica kaže da ovaj zadrugar sigurno ne bi imao ništa protiv ćerkinog letovanja sa četiri godine starijim dečkom Lukom.

Nina je divna devojka koja vodi normalan život. Ona ne voli da se eksponira. Gagi bi je, takođe, sasvim sigurno podržao u tome - tvrdi Anabela.

Foto: Pink.rs/ M. Popović

Da je Anabela otvorena po pitanju emotivnog života svojih ćerki govori i činjenica da je njena starija ćerka Luna živela sa dečkom kada je bila Ninih godina.

Autor: Pink.rs

#Anabela Atijas

#Gagi Đogani

#pevačica

#ćerka

'