AKTUELNO

Nakon svega, uspeli su da izglade i porodične odnose.

Pevačica Tanja Savić i njen suprug Dušan Jovančević mesecima su se borili sa njegovom zavisnošću od narkotika. Uz veliki napor pevačice da ubedi supruga da mu je neophodno bolničko lečenje, Dušan je uspeo da se izleči od bolesti zavisnosti.

Podsetimo, Dušan Jovančević je bio smešten na kliniku specijalizovanu za bolesti zavisnosti u Beogradu, a njegovo lečnje u ovoj ustanovi trajalo je skoro godinu dana.

Foto: E-Stock/Danijel Milutinović

Tanja i Dušan su konačno mirni i spokojni. Težak period je iza njih. Malo ko zna da je pevačica ceo teret Dušanovog lečenja nosila na svojim leđima. Najteže joj je bilo da ga ubedi u to da mora da bude u bolnici. On je bio agresivan, nezadovoljan sobom, a kada je uspela da ga pošalje na lečenje, tek tada je krenuo pakao, koji je trajao doskora. Tanja je mesecima proživljavala veliki stres zbog muža, a morala je da vodi računa i o karijeri i deci - rekao je dobro obavešten izvor i dodao:

Foto: Pink.rs, E-Stock/Jelena Simonović

Dušanova terapija je bila vođena u nekoliko faza. Tanja je sve vreme bila uz njega i trudila se da mu olakša i pruži podršku. On je morao da očisti organizam i krv od narkotika, pa se podvrgnuo detoksikaciji organizma, zatim audio-video terapiji. Tu je bila uključena i farmakološka terapija, kao i redovni višečasovni razgovori s psihijatrom. Mesecima je trajala borba, koja, na sreću, ima dobar epilog. Poslednjih mesec dana Dušan je nov čovek, zapravo onakav kakav je bio kada ga je Tanja i upoznala i zaljubila se u njega. Tanja je uspela da očuva porodicu i pomogne suprugu, zbog čega je konačno srećna - kaže izvor.

Autor: J.V.

#Tanja Savić

#pevačica

'