AKTUELNO

Ne krije da je iznenađena podrškom strica, sa kojim dugo nema nikakav kontakt.

Muzička zvezda u usponu Luna Đogani večeras se pojavila na prestižnoj dodeli muzičkih nagrada MAC 2020, a tom prilikom govorila je o aktulenim temama. Ona nije krila koliko je ponosna na to što se našla među nominovanima za nagradu u kategoriji ''Novi izvođač''.

Foto: Pink.rs/D. Božović

- Ne očekujem ništa, ovde sam došla prvenstveno da se zabavim, pa bože moj, šta bude, biće... - rekla je Luna na početku razgovora za Pink.rs, a kad je čula da su joj stric Đole i njegova supruga Vesna uputili reči podrške, ona im je odgovorila:

- Hvala Đoletu što me je podržao, hvala i Vesni i Gastozu - poručila je Đoganijeva, a onda je otkrila šta je kupila majci Anabeli za rođendan.

Foto: Pink.rs/D. Božović

- Anabela je kod kuće, ona je majka, čuva decu. Nisam sama večeras, tu sam sa svojim menadžerom, tako da imam pratnju - rekla je Luna i dodala:

- Mami sam za rođendan kupila telefon. Novi telefon sam joj uzela i čuvala sam sestru. Ona je na tri dana otišla u Atinu sa drugaricama, tako da ja mislim da je to što sam bila bebisiterka deo poklona - otkrila je pevačica i progovorila o odnosu sa bivšim dečkom Markom Miljkovićem.

Foto: Pink.rs/S. Kuvekalović

- To što ste se viđali njegov auto, ne mora ništa da znači ništa. Ima svašta nešto da se vidi oko moje zgrade. Nismo zajedno, da jesmo, on bi sada bio pored mene - rekla je Luna i progovorila o raskidu Jovane Tomić Matore i Sanje Stanković.

- Uopšte se ne osećam krivom za raskid Matore i Sanje. Ja sam navikla da za koji god raskid ili svađu budem krivac. Tako da prihvatam sve.

U nastavku pogledajte ceo intervju sa Lunom Đogani:

Autor: Pink.rs

#Luna Đogani

'