AKTUELNO

Srpski biznismen je svojoj suprugi i svim damama na poseban način čestitao 8. mart.

Na današnji dan žene su obasute pažnjom sa svih strana. Bogoljub Karić se potrduio da ovaj dan učini posebnim svojoj suprugi Milanki.

On  je na svom Instagramu podelio delić iznenađenja koji je priredio svojoj suprugi.

Svim damama želim srećan 8.mart, iako čvrsto verujem da je svaki dan, dan žena! Ovaj je nastao kao dan borbe za ekonomsku, političku i socijalnu ravnopravnost žena i muškaraca. Ali ne treba samo ovaj jedan dan u godini da vam bude podsetnik da mislite na naše drage i voljene žene, majke, ćerke, unuke. Koristite svaki trenutak, da malim znakom pažnje i ljubavi, obradujete svoje voljene. Iza svake uspešne porodice i uspešnog coveka stoji žena koja je stub svih uspeha, bezuslovne ljubavi, sloge i sreće - započeo je svoju poruku damama i dodao:
Bez obzira na posao, obaveze i na teške situacije, uvek treba da imamo vremena da posvetimo i taj mali trenutak, ali da ga ispunimo ljubavlju, nekim malim znakom pažnje, da li je to poljubac, osmeh, zagrljaj, učinite bilo šta da osobama koje volite i koje su u vašoj okolini, pokažete koliko vam znače i da im barem jedan trenutak u toku svakog dana ulepšate nekim gestom koji ce izmamiti njihove osmehe i ispuniti srce ljubavlju i srećom.

Foto: Printscreen Youtube

Karić je svoju suprugu iznenadio tako što je na krevet poređao latice ruža u obliku srca, dok je u sredinu stavio njihovu fotografiju.

Autor: J. V.

#Bogoljub Karić

#čestitka

'