AKTUELNO

Ona je jedna od gošći koja je večeras došla da podrži najveći regionalni muzički događaj.

Popularna pevačica Nataša Bekvalac večeras se pojavila na prestižnom muzičkom događaju MAC 2020, a prenos uživo možete pratiti na televiziji Pink.

Nataša je sve zasenila svojim besprekornim izgledom, a pojavila se u narandžastoj odevnoj kombinaciji i sandalama u istoj boji. Bekvalčeva ističe koliko je ponosna na to što je večeras na prestižnom muzičkom događaju MAC 2020, i otkirva šta priprema za svoj koncert u Areni.

Foto: Pink.rs/S. Kuvekalović

- Čista je umetnost ono što je Kristina uradila za moj koncert, videćete šta vas očekuje - kaže pevačica i otkriva da li će njene naslednice biti u Areni da je podrže.

- Moja starija ćerka će biti na koncertu - rekla je Bekvalčeva i dodala koliko su pripreme za ovaj njen veliki koncert za nju naporne.

- Treninzi su strašno iscrpljujući za mene, i psihički i fizički. Ovo je megalomanski posao koji sam definitivno zagrizla baš, ali mislim da u meni ima energije da izdržim. Puno stresa na dnevnom nivou, ali verujem u najbolje - rekla je Nataša, a onda progovorila o svojim finansijskim problemima.

Foto: Pink.rs/S. Kuvekalović

- Sad sam za žaljenje... Verujte mi, sada biste zaplakali za mnom - poručila je Nataša kroz osmeh.

U nastavku pogledajte ceo intervju sa Natašom Bekvalac:

Autor: Pink.rs

#Nataša Bekvalac

'