AKTUELNO

Broj izvođača koji će se naći na impresivnoj sceni ove godine je znatno veći!

Najveća i najznačajnija regionalna muzička dodela nagrada Music Awards Ceremony održaće se večeras u “Štark” areni pod nazivom MAC 2020, a publika u Srbiji će direktan prenos moći da prati od 19:30 časova na TV Pink, najgledanijoj komercijalnoj televiziji. Višestani program MAC 2020 počeće izveštajem sa crvenog tepiha, gde će program voditi poznata TV lica Nikolina Pišek, Tamara Paunović i Boško Jakovljević, dok će centralnu ceremoniju od 21 čas voditi Galeb Nikačević iz Srbije, Tamara Todevska iz Makedonije i Ana Radišić iz Hrvatske.

Foto: PROMO/Skymusic

Ove godine, broj izvođača koji će nastupiti na spektakularnoj ceremoniji MAC 2020 je znatno veći, te će publika u “Štark” areni, ali i uživo na TV Pink moži da prati nastupe najvećih regionalnih zvezda poput Lepe Brene, Jelene Rozge, Senide, Bube i Jale, Nine Badrić, Kaliopi, preko Tončija Huljića, Nevene Božović, S.A.R.S.-a, Balkanopolisa, Magnifica, do sastava WhoSee, Sare Jo, Olivera Mandića, Aleksandre Radović, i specijalnog zajedničkog nastupa 11 rap i pop muzičara sa glumcem Viktorom Savićem - MAC je muzički spektakl koji jedini u regionu okuplja izvođače najrazličitijih žanrova iz 6 zemalja.

Foto: MAC/(Skymusic)

MAC, koji je u Milanu ovenčan prestižnim međunarodnim priznanjem BEA (Best Event Awards) u kategoriji Muzički događaj, sada ima još jednu ambiciju – da ove godine lestvicu kreativnosti i inovacije popne na još viši nivo.

Foto: Music Awards Ceremony/Skymusic

Najavljeno je šest povezanih pokretnih bina površine od preko 800 m2, koje će biti kaskadno postavljene, sa pokretnim elementima, ali koje će se i same kretati po prostoru Arene. Publiku očekuje i najveći laser šou ikada izveden na ovim prostorima, a za njega je zadužen Kvant, najpoznatiji svetski proizvođač sa dvadesetogodišnjim iskustvom. KvantShowProduction nadaleko je čuven po svojim spektakularnim multimedijalnim laseršouovima, 3D mapingu, hologramima, a za MAC manifestaciju njihov kreativni tim u saradnji sa Skymusicom priprema vizuelni doživljaj koji će se pamtiti.

Svetlosni i scenski efekti, scenografija, zahtevne koreografije, kostimi – sve mora biti besprekorno izvedeno i mora savršeno skladno da funkcioniše na bini Štark Arene večeras - poručuju organizatori iz Skymusica.

Foto: Music Awards Ceremony/Skymusic

Kao i prošle godine, za učesnike MAC-a neposredno pre manifestacije biće organizovan koktel u hotelu Crowne Plaza, odakle će se poznati uputiti na MAC carpet. Svoja glamurozna izdanja na crvenom tepihu prikazaće više od 400 poznatih ličnosti.

Dodelu MAC 2020 nagrada možete pratiti i na Jutjubu, klikom OVDE, a ceremoniju će prenositi uživo TV Pink u Srbiji, TV RTL u Hrvatskoj, RTCG u Crnoj Gori, Kanal 5 u Severnoj Makedoniji, RTRS i FTV u Bosni i Hercegovini i TV3 u Sloveniji. Direktan prenos na televiziji Pink možete pratiti od 19:30 časova.

Autor: Pink.rs

#MAC 2020

#dodela nagrada

'