AKTUELNO

Otkrila je i koju odluku je nedavno donela.

Pevačica Slavica Ćukteraš nedavno se na velika vrata vratila na muzičku scenu Srbije, a sada je za emisiju "Premijera - Vikend specijal" otkrila neke detalje iz svog života o kojim do sada nije govorila.

Slavica se sa osmehom na licu prisetila svoje mladosti i prvih noćnih izlazaka koji su se dogodili u njenom rodnom Šapcu.

Foto: TV Pink Printscreen

U Šapcu je bilo ludo. Bila je jedna diskoteka u podrumu i tu smo svi kao klinci izlazili, bilo je to divno vreme - rekla je pevačica, a onda otkrila koju odluku je donela za Novu godinu:
Čvrsto sam odlučila da budem samopouzdanija. Prvo sam se otarasila mišljenja drugih, to već odavno, onda sam samo to pretočila u realnost i stvarnost, zaista me briga ko šta kaže, hoću da se obučem, da izgledam i da pevam kako ja želim.

Foto: TV Pink Printscreen

Slavica odnedavno snima klipove u kojima svoje pratioce savetuje kako da se izbore sa aneksioznošću, a sada je otkrila zašto se odlučila na taj korak.

Jedina stvar o kojoj pričam je aneksioznost, mediji su povukli tu priču, ja sam se samo nadovezala da nekako to zaokružim, jer mi se puno ljudi javljalo, ja sam odlučila da snimim video. Sad non-stop traže novi video jer tu traže utehu - rekla je Slavica.

Autor: R.L.

#Slavica Ćukteraš

'