AKTUELNO

Imaju ljubav kao iz bajke!

U emisiji "Magazin IN" ovoga puta gostovale su pevačice Slavica Ćukteraš i Goca Lazarević, glumica Milica Milša, voditelj "Kontravizije" Lav Pajkić i pobednica rijaliti programa "Zadruga 2" Luna Đogani.

Foto: TV Pink Printscreen

Milica Milša je u emisiji govorila o svom suprugu Žarku Jokanoviću, s kojim je u bračnoj zajednici od 1999. godine, i ovom prilikom istakla da je svojoj jačoj polovini zahvalna na svemu što je učinio za nju.

Foto: TV Pink Printscreen

Za sve! Prvo, zato što nije odustao kada se udvarao, zato što je moj muž i zato što je sa mnom 20 godina i što je najbolji na svetu! Beskrajno ga volim! Ja ću se rasplakati koliko je on divan, koliko ja njega volim, koliko ja bez njega ne bih postojala. Život bi mi bio potpuno drugačiji i ne bih volela da mi je takav život. On je bio takav i dosta je tu verovatno vaspitanje uticalo, ne može čovek da se folira, mislim da niko ne treba da se folira - rekla je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

I danas mi se udvara. Za mene je njegovo ponašanje prema meni udvaranje. Želi da meni bude lepo. On se udvara i to baš. On uvek kaže: "Cilj mi je uvek da te nasmejem i da mi kažeš da ti je lepo sa mnom", ja to smatram udvaranjem. On je bio takav na početku i danas je takav - dodala je glumica.
To je san svih ljudi da imaju takvu ljubav. To je kao bajka - rekla je Goca Lazarević.

Autor: S. K.

#Milica Milša

'