AKTUELNO

Otvoreno!

Pevačica Slavica Ćukteraš imala je veliku muzičku karijeru, a zatim je sve to zapostavila zbog ljubavi. Slavica se udala za Vladu Avramova, koji je sada uspešan fudbalski trener, dobili su ćerkicu, a krajem prošle godine odlučili su da se razvedu.

Foto: TV Pink Printscreen

U emisiji "Magazin IN" kod voditeljke Sanje Marinković, Slavica se prisetila svoje karijere, a onda istakla da je slavu i popularnost ostavila po strani upravo zbog nekadašnjeg supruga. Takođe, pevačica je istakla i da još uvek nema novu ljubav.

Foto: TV Pink Printscreen

Nisam našla novu ljubav. Nisam spremna za to. Dve karijere u dve različite države je dovelo do toga da prosto on i ja više nismo imali vremena za nas. Da imamo te momente, to je već trajalo godinu dana, jako slabo smo se viđali. Onda smo seli i kao ljudi se dogovorili - govorila je Slavica.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti si ozbiljnu žrtvu podnela. Od onakve velike muzičke zvezde i talenta, ti si sve ostavila po strani - rekla je Sanja Marinković.

Foto: TV Pink Printscreen

Zbog ljubavi! On je mene upoznao sa jednom velikom karijerom, uspešnom, ja sam to prekinula zbog nas dvoje i da bi se ostvarili kao roditelji. Međutim, sada ja više nisam bila spremna za ta odricanja. Ljubav je polako nestajala, mi smo sada u mirnoj fazi, roditelji smo, komuniciramo normalno, svako je krenuo svojim putem - dodala je pevačica.

Autor: S. K.

#Slavica Ćukteraš

'