AKTUELNO

Ne propustite novu epizodu "Crvenog meseca" večeras u 21 čas!

Najzahtevniji projekat TV Pink, istorijski spektakl “Crveni mesec”, iz epizode u epizodu gledaocima donosi nova uzbuđenja. Milionska publika bez daha prati kako će se razvijati ljubavna priča između Sofije i Nikole i da li je srećan kraj za njih moguć. Podjednako pomno publika prati i šta se dešava sa ostalim likovima i kako izgleda život u Beogradu neposredno pred Prvi svetski rat, što je idejni tvorac Roman Majetić maestralno dočarao.

Jedan od likova koji je osvojio publiku je i glumica Hristina, najbolja Sofijina drugarica, koju tumači Jelena Puzić. Hristina je dolaskom u Beograd privukla veliku pažnju – kako žena, tako i muškaraca, a posebno Petra Ružičića. Iako je naizgled delovalo da će njihova ljubav opstati, Petar nije mogao da ide protiv porodice, koja se oštro suprotstavljala njegovoj vezi sa glumicom sumnjivog morala.

Foto: RTV Pink/Jelena Simonović

Jelenu smo zatekli na setu i zamolili smo je da vam otkrije bar deo onoga što vas očekuje u večerašnjoj epizodi kada je o njenom liku reč.

U pozorištu spremamo novu premijeru, a čula sam da će u publici biti Petar i Milica. To će biti naš prvu susret nakon raskida, pa me baš zanima kako će to da izgleda. Ako i vas zanima, gledajte večerašnju epizodu serije “Crveni mesec”! – ostala je misteriozna Hristina, odnosno Jelena.

Foto: RTV Pink/Miloš Rafailović

Osim fatalnog susreta Hristine, Milice i Petra, očekuju vas velika uzbuđenja u večerašnjoj epizodi.

Radujući se Natalijinoj sreći jer ju je doktor Bočev zaprosio, Sofija pokazuje koliko je sazrela spoznajom da nikada neće biti srećna sa Davidom, pritom ostajući pri odluci da se uda za njega i pokuša da ga usreći. 

Dopler ima poverljiv razgovor sa Otom, nakon koga ovaj ostaje sa gorkim ukusom u ustima da mu Fon Gizl sprema igru da bude smenjen. 

Princ Aleksandar prima ogorčenog Stojana koji mu se poverava da je saradnju sa Pašićem prekinuo zbog njihovog razmimoilaženja po pitanju vođenja politike. Na kraju razgovora, princ Aleksandar poziva Stojana da pođe sa njim u pozorište, naravno u pratnji je i Nikola

I dok je sve naizgled mirno, ispod površine sprema se bura – sprema se klopka za Krasilnikova

Turbulentni odnosi doživeće vrhunac, zato ne propustite večerašnju epizodu serije “Crveni mesec” večeras od 21 čas na TV Pink!

Autor: M.Đ.

#Crveni mesec

#Jelena Puzić

#glumica

#serija

#serija Crveni mesec

'