AKTUELNO

Svi su čekali da čuju!

Mnoge je iznenadio odnos glumice Lidije Vukićević i Vladimira Tomovića, koji su na društvenoj mreži Instagram delovali veoma prisno. Naime, na jednoj od fotografija koje je Tomović objavio, Lidija je ostavila srce, da bi on potom njoj odgovorio sa "Zlato moje". 

Foto: Instagram.com/vladelije

Ovaj njihov postupak je mnoge iznenadio, pa su se svi zapitali da li među njima nečeg više od prijateljstva. Lidija je odlučila da stavi tačku na nagađanja i oglasila se.

Foto: E-Stock/Masanori Yoshida

Između mene i Vladimira je zaista krajnje prijateljski i korektan odnos. Mi se znamo i družimo odavno, još pre nego što je on ušao u rijaliti. On je iz Crne Gore i ja sam iz Crne Gore i tamo smo se i upoznali. On je divan momak, obožavamo životinje i imamo mnogo tema za razgovor, zaista sve prijateljski. Volim ga sa svim njegovim manama i vrlinama, ne znam da li ste znali da on divno piše, poetičan je, romantičan. Ja uvek glasam za ljubav i za nju živim, ali između Vladimira i mene je zaista samo prijateljski odnos, mnogo ga volim kao prijatelja - objasnila je Lidija.

Foto: Pink.rs/S. Kojić

Da li će se na kraju iz prijateljstva roditi ljubav ostaje da se vidi.

Autor: Pink.rs

#Lidija Vukićević

#Vladimir Tomović

'