AKTUELNO

Pevačica je otkrila ko je prva dama sa javne scene koja je ugradila silikone.

Folk zvezda Nada Topčagić na muzičkoj sceni je više od četiri decenije, a gde god da se pojavi ona nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Pevačica je oduvek važila za damu sa stilom, za nekoga ko je poseban i drugačiji, što muzičkim pečatom što vizuelnim identitetom.

Ona neskromno priznaje da je u svemu bila prva i da su mnogi mogli samo da prepisuju od nje.

Foto: Pink.rs/O. Bogdanović

Ja sam nametala trendove, ja se ceo život borim sa vetrenjačama. Meni ne može niko ništa. Svi bi da me sklone, ali ne uspeva im. Niko ne može da otpeva sevdah kao ja. Nema šanse da ga neko otpeva kao ja. Meni samo bog može da sudi - ispričala je Nda.

Šta imaju protiv vas? Bilo je mnogo komentara da se nakaradno oblačite.

Ja mogu da dođem prljava i dronjava, ali imam harizmu. Da je nemam, davno bi me počistili sa scene. Ali Nadica će nadživeti sve, ima da doživim stotu. Uvek sam bila posebna, ja kad vidim da svi idu u jednom, ja to neću, nema šanse, biću staromodna - kaže pevačica.

Foto: N. Kostić

Kakav je vaš stav o estetskim zahvatima? Da li biste nekada ugradili silikone?

Silikoni mi ne trebaju, to ne bih nikada. Zašto ih nema Naomi Kembel, zašto nemaju svetske manekenke, zašto one nemaju velike grudi? To samo lude glave rade. Ja ne mogu ni sa ovim svojim grudima da se izborim. Ako legnem na stomak, to mene sve boli - kaže pevačica.

Koja je prva dama sa javne scene stavila silikone?

Prva je bila Suzana Mančić, moja drugarica, tada smo se družile, znam kroz šta je sve prošla - ispričala je Nada.

Da li današnji pevači imaju bolje uslove nego vi pre dve decenije?

Ma kako ne. Mi smo tada bili strpani, svi pevači u jedan kombi, plus ozvučenje, a danas idu na nastupe u spejs šatlovima - kaže Nada.

Foto: Pink.rs/O. Bogdanović

Autor: Pink.rs

#Nada Topčagić

'