AKTUELNO

Nije mu bilo dobro!

Voditelj Milan Milošević otvorio je emisiju ,,Pretres nedelje", a započeo ju je temom koja je napravila veliki haos u javnosti. Ivana Šopić ispričala je tvrdnje da joj je Marko Janjušević Janjuš izjavljivao ljubav još u oktobru mesecu, kao i da joj je ostavljao dokazne materijale u vidu papirića na kom joj je pisao ljubavne poruke.

Ivana je pred milionskim auditorijumom upravo ustala i sve ispričala šta joj je bilo na duši. Dok je Šopićeva pričala, Janjušević se sve vreme hvatao za glavu i menjao boje.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam namenski išla i pričala o tome, kad je Darko postavio meni pitanje, ja sam tu, kao i uvek ironično govorila da sam zaljubljena u njega, da i on je u mene. Mislila sam da se nađemo na pola istine, on to nije uradio, iskoristio je priliku, po tom nekom pitanju je prezentovano da sam ja neka ludača i paćenica. On je taj koji je stavio barijeru, apsolutno ništa od toga nije istina. Nigde ne vidim istinu u tome svemu. On je ustao i rekao da će reći istinu, on naravno ništa nije rekao, kao i uvek, samo je iskoristio priliku. Verovatno se oslonio na mene kao prijatelja, on je pustio da se ja tu pokopam cela, ne mogu da kažem ukopao, nego ostavio. Ja sam pogledala u neke ljude koji znaju da znam istinu, ali kad je trebao da se brani Vladimir, svi su skakali da ga brane. Nisam mogla u deliću te sekunde da ga izdam i odam, jer to je ozbiljna stvar da demantujem to što je rekao. Posle toga sam razmislila, posle su mi prilazili prijatelji koji su mi govorili da li ću zaista sebi da dozvolim da naj*bem... On je video da sam sebe podnela kao žrtvu, ovde niko ne može sa mnom da se igra. On nije ispao prijatelj meni, posle toga sam otišla sa Đedovićem i Mićom gde sam ja iznela neke detalje, ja sam rekla da sam ja ta koja je bila osvajana sve vreme, bila sam mu centar sveta ovde u Zadruzi, on je oko mene obigravao. Nije u redu to, ako je neko ljubomorisao, to je bio on, to nije radio transparentno kao ja. On je imao neke neprijatelje koji su uticali na njegovo psihičko stanje. Svađala sam se i sa Miljanom, i sa Marijom kad god ga je neko napao. Ja sam uvek dobijala najgore. Ja sam uvek gutala te neke njegove reči, on mi je rekao lično da se sprda okolo, da ne bi došlo do izražaja to što oseća prema meni. Sto puta je govorio da je Maja muška verzija NIkole Orozovića. On ide okolo i izvinjava se i daje ljudima da nastave da rade. Bio je ljubomoran na Radeta, na Vladimira, on meni nije ništa govorio, ja njemu dođem i kažem, mene Tomović poljubi, on ustane, zapali cigaru i gleda me. Mina zna za tu priču, jer je primetila. Vladimir je meni rekao da je njemu glupo da me zagrli zbog njega. Ja posesivniju i ljubomorniju osobu nisam upoznala. Mislim da ako neko stvarno prati Zadrugu, ja možda jesam i ovakva i onakva, ja samo nisam iskompleksirana. Nikada mi ne bi zasmetala devojka kao Maja, mene je uvek on nervirao, jer ja uvek nagrabusim, ne samo od Maje, već i zbog Miljane, i sa Dalilom i Dejanom, a onda govori njima da ih nije komentarisao. Sve je okretao na sprdnju, zato sam i ustala i rekla ovo. Nije se ništa konkretno desilo, ljudi sad očekuju ekskluzivu. On je uvek prilazio i želeo da nastavi odnos. Moja je krivica, trebala sam da mu kažem: ,,Zdravo", ali je vremenom postao meni mnogo važan. On je dozvolio da na mene ide i drvlje i kamenje, ja imam naravno udela u krivici, ali ja njega nisam nikako ukanalila - ispričala je Ivana.

Foto: Pink.rs

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O. B.

#Zadruga

'