AKTUELNO

Nema potrebu da svoju intimu deli s drugima.

Svetlana Ceca Ražnatović ne krije, kako se misli, privatni život od javnosti, međutim nema potrebe da na sav glas o privatnim detaljima govori. Kako kaže, oni koji treba upućeni su u sve, a tuđe dvorište ne gleda, već samo svoje.

- Nikada nisam zadirala u tuđe živote, niti me to zanima. Ja se trudim da sopstveni sredim, nemam vremena za druge ljude jer imam zaista bogat privatni život, dvoje dece, snajku, čekam unuče... Imam i sestru, brata, sestrinu decu, tako da mi uvek imamo čime da se bavimo, mene ne interesuje komšijsko dvorište - priznaje Ceca i otkriva kakvi muškarci privlače pažnju lepšeg pola.

Foto: TVPink Printscreen

- Žene vole mačo muškarce, to je u prirodi žene, da muškarac bude neko ko će biti onako... Pored orla zaspala, a ne kukavica - poslužila se Ceca sintagmama iz svojih hitova.

- Ja sam za tu polnu ravnopravnost, ako je žena sposobna zašto joj ne dati šansu? Ne radi se sve u životu na snagu, već i na pamet, vispren um... Ja sam apsolutno za to, ali ipak su muškarci jači pol i muškarci su, naravno, jako bitni u porodici, za odrastanje dece, jer otac je taj koji pruža sigurnost, zaštitu... Majke su te koje pružaju nežnost, pažnju - istakla je folk zvezda u emisiji "Ekskluzivno".

Autor: D.T.

#EKSKLUZIVno

#Svetlana Ceca Ražnatović

'