AKTUELNO

Otkrila zbog čega je prolila gorke suze!

Kamere rijaliti programa "Zadruga" zabeležile su suze Ive Grgurić tokom ljubavnih pesama za buđenje, a Drvo mudrosti pozvalo je učesnicu u Rajski vrt kako bi saznalo da je emotivna zbog svađe sa bivšim dečkom Stefanom Karićem.

Foto: TV Pink Printscreen

Počeli smo da razgovaramo Stefan i ja više. Juče smo jedno drugome rekli, verovatno zato što smo mnogo ćutali, skupljalo nam se i palimo se kao hepo kockice. Stefan je jako težak, tvrdoglav, temperamentan. Neće da prizna kada nekada nije u pravu, pokušavam to da slomim, jer sam i ja temperamentna, ali suprotnosti se privlače. Primetila sam da mi je mnogo lakše kada razgovaramo, pa makar taj razgovor prešao u žestoku raspravu. Smetalo mi je što spuštamo pogled kada prođemo. Ne mogu više da se borim, sve devojke su zaljubljene u njega, uvedite novog frajera ili neka se Vladimir Tomović vrati - rekla je Iva.

Na pitanje da li gaji emocije prema Filipu Đukiću sa kojim provodi najviše vremena, Iva je rekla:

Ne, ma kakvi! Đukić fizički izgleda odlično, ali njegovo ponašanje je grozno. Ako se ovako ponaša pred milionima ljudi, kako se onda ponaša napolju?! Super je za bleju, za ostalo, nikako - priznala je Iva.

Iva je primetila da je Karić pomalo ljubomoran na njen odnos sa Đukićem, ali da joj ta promena kod bivšeg dečka i te kako prija.

Sefan je ljubomoran, koliko god on to ne želi da prizna, zbog toga mi je čak drago. Koliko god on ne želi da prizna, Stefan gori izunutra. Filip i ja se samo družimo, čak smo se dogovorili da napravimo distancu zbog toga. Nikada se ne bih upuštala u vezu sa dečkom kome je ponašanje katastrofalno. Stefan je pokazao dozu ljubomore, koju nisam primetila u vezi, prijalo mi je, to je primetio i Lepi Mića. Čak smo pričali zbog čega smo proveli zajedno Novu godinu, a Stefan je rakao: "Zato što je Filipićko bio u pabu". Da je on ravnodušan i da nema emocije, ne bi pratio svaki moj korak. Nismo zajedno zbog svog principa, ne želi da porekne svoje

Foto: TV Pink Printscreen

Pogledajte detaljnije u video-prilogu u nastavku teksta.

Autor: S.Š.

#Iva Grgurić

'