AKTUELNO

Zadrugari ostali u šoku zbog ovoga.

Nina Babić i Mlađan Jovanović ne prestaju sa svađama tokom cele noći. Naime, Jovanović ne može da joj pređe preko flerta sa Nikolom Orozovićem, a ona je njemu prebacila zbog bliskog odnosa sa Mionom Jovanović.

Boli te što sam te ja otkačio. Nisi smela da priznaš da si se poljubila na pola usana sa Orozovićem - prebacio je Mlađan Nini.

Foto: TV Pink Printscreen

Nemaš prava da me vređaš. Smrdo jedna, ja tebe trpim. Ja ne znam zašto je sa mnom. Bukvalno mi je rekao da je zaljubljen u nju (Mionu). Što si je grlio? Boli me ovo što si rekao - vikala je Nina.
Idi sada drugog laži i maži. Mene više nećeš. Idi sada hvataj se sa Orozovićem.

Foto: TV Pink Printscreen

Ove reči su izvele Ninu iz takta, te je doživela nervni slom i počela da baca svu garderobu koju je našla ispred sebe. Marijana Zonjić, Maja Marinković i Stefan Kandić su pokušali da smire Babićevu, ali im to nije pošlo za rukom.

Folirao je četiri meseca. Krenuo je da je poljubi. Pravi najgoru od mene. Koji je on k*rac da se pita da li ću ja biti sa njim ili neću. Svi mi govore da se sklonim od njega, a ja budala neću. Život mi je upropastio smrda jedna - govorila je Nina jecajući.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: D. B.

#Mlađan Jovanović

#Nina Babić

'