AKTUELNO

David želi da stane lažima na put.

Bračni par Dalila i Dejan Dragojević napustili su rijaliti "Zadruga 3" samoinicijativno samo nekoliko dana nakon što je David Dragojević došao u posetu svoje verenice Ane Korać, ali i brata.

Nakon diskalifikacije, Dalila i Dejan izneli su niz uvreda i neistina na Davidov račun, a jedna u nizu je i ta da je blokirao svog rođenog brata na društvenim mrežama. Kako si nekoliko puta zadrugari primećivali izgovorene neistine od strane Dalile i Dejana, ovaj put isplivao je još jedan dokaz.

Foto: TV Pink Printscreen

David je rešio da stane na put svim navodima o kojima je bračni par preko medija želeo da reši, kako on tvrdi. Želeći da opovrgne njihovu priču poslao nam je video-prilog u kom je detaljno objasnio o čemu se radi. Dragojević potvrđuje da je blokirao Dalilu, kao i da ju je otpratio sa Instagrama, budući da je vređala njegovu verenicu, kao i njega, ali da svog rođenog brata nije.

Foto: Pink.rs

Ljudi, ja samo da se oglasim. Pošto sam video da je bila neka prepiska da sam ja blokirao Dejana. Ne, ja ga nisam blokirao, ja sam blokirao samo Dalilu. Nju sam izbrisao sa Instagrama, jer ne želim da imam bilo kakvu sliku sa njom, ništa. Dokaz da ja Dejana nisam izbrisao, jeste da ja nisam otvorio poziv kada me je on zvao kada sam išao u emisiju "Premijera" u lajvu. Evo da vidite da nije blokiran, ulazim sada u tu poruku - objasnio je David i dodao:

Foto: Pink.rs

Ja jednostavno nisam želeo u tom momentu da se čujem sa njim, jer me je to užasno povredilo što je rekao za zlostavljanje. To je najveća budalaština od njega.... Baš me je zvao u tom momentu kad je počeo lajv emisije, da bi ispalo kako je zvao, a ja ga blokirao. Sada vidite da nije blokiran - rekao je Dragojević u intervjuu za Pink.rs

U nastavku videa pogledajte dokaz da je poziv koji je David dobio od Dejana, samo nekoliko minuta pred uključenje u emisiju "Premijera" nije ni pogledao.

Foto: Pink.rs

Podsetimo, zadrugari su kao razlog Dalilinog i Dejanovog bega naveli i njenu navodnu zaljubljenost u Stefana Karića.

Autor: O. B.

#Dalila Dragojević

#David Dragojević

#Dejan Dragojević

'