AKTUELNO

Otkrile detalje iz rane mladosti.

Sanja Marinković ove subote u "Magazinu IN" ugostila je ljubavne parove iz rijaliti programa "Zadruga 3", Taru Simov i Mateju Matijevića, Ninu Babić i Mlađana Jovanovića, Milicu Kemez i Boru Santanu, kao i Draganu Mitar i Edisa Fetića.

Foto: TV Pink Printscreen

Tokom emisije oni su pričali i o svojim prvim intimnim iskustvima, a neki su svojim priznanjima iznenadili mnoge.

Smatram da u životu nema pravila, da li studio odbah ili ne... Ja sam prvi put imala momka sa 18 godina. Ja nisam imala pre toga odnose i bilo mi je čudno. Čekala sam tog momka godinu dana da bi imali to prvo s*ksualno iskustvo i posle toga je odmah raskinuo sa mnom, tako da sam se ja razočarala taj prvi put. Sa drugim momkom samo imali prvu noć s*ksualni odnos i posle toga smo bili tri godine zajedno. Nema pravila - rekla je Milica Kemez.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon dvogodišnje veze sam stupila sa momkom u s*ksualne odnose i raskinuli smo nakon prvog puta. Bila sam jako mlada kada sam stupila u vezu sa njim, imala sam 14 i po godina, a sa 16 i po godina sam izgubila nevinost. Prošao je dan i po i onda je bio sa mojom drugaricom - otkrila je Tara Simov.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam imala prvu vezu 3 i po godine, sa njim nisam imala ništa. To je bila dečija ljubav, sa 14, 15 godina i to nam je fino išlo. Međutim, iz inata, uđem u drugu vezu. Nešto me je razočarao. Zavolim tu osobu posle osam, devet meseci i sa njim prvi put odradim to. Ostala sam sa njim dve i po godine i stvarno nisam imala iskustva kao one - dodala je Nina.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Četvrta godina srednje sam bila i ta veza je bila nekih pet, šest meseci. Iskreno, loše iskustvo. Nisam bila zadovoljna. Kasnije je došla duža i lepša veza - rekla je Dragana Mitar.

Autor: S. K.

#Zadruga

'