AKTUELNO

Ni njemu nije jasno zbog čega se toliko dvoumio.

U emisiji "Magazin IN" Sanja Marinković je ove subote ugostila ljubavne parove iz rijaliti programa "Zadruga 3". Tara Simov i Mateja Matijević pričali su o svom odnosu, a ona je često tokom gostovanja isticala kako je dugo čekala da Mateja napokon prizna svoje emocije i uplove u vezu.

Foto: TV Pink Printscreen

I Mateja je imao šta da kaže na ovu temu, a zanimljivo je i da je sve vreme tokom izlaganja u "Magazinu IN" držao Taru za ruku.

Ne znam ni ja šta je sa nama muškarcima. Evo i ja, iz našeg primera, ja sam tu tri meseca odmeravao situaciju, premeravao... Ali eto, na kraju je sve došlo na svoje - rekao je Mateja.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam se trudila Mateju da branim časno i pošteno. Branila sam ga na sve moguće načine. Treba biti uporan, ako ti je stalo do nekoga - dodala je Tara.
Kod nas se prvo desilo da je došlo do s*ksualnog odnosa, pa smo nakon toga ušli u vezu. Postoji momenat vernosti u svakoj vezi, nikad ne bih prevario devojku, koliko god da mi se neka sviđa - rekao je Matijević.
Upozorio me je da je malo neveran. Posle je rekao da je to rekao iz šale. Muškarcima ne treba verovati - dodala je Tara.

Autor: S. K.

#Zadruga

'