AKTUELNO

Najsvežiji par u Beloj kući.

Voditeljka Sanja Marinković ove subote u emisiji "Magazin IN" ugostila je ljubavne parove iz treće sezone rijaliti programa "Zadruga", Draganu Mitar i Edisa Fetića Eda, Taru Simov i Mateju Matijevića, Ninu Babić i Mlađana Jovanovića, kao i Boru Santanu i Milicu Kemez.

Foto: TV Pink Printscreen

Bora Santana i Milica Kemez su najsvežiji par u Beloj kući, zbog čega je voditeljka upitala ovog zadrugara koliko dugo traje njegova romansa sa ovom zadrugarkom. Tom prilikom Bora je izneo detalje koje je retko ko znao.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovo sve zanima - rekla je sa osmehom na licu Milica Kemez, nakon pitanja Sanje Marinković.
Da kažemo da smo zajedno javno od srpske Nove godine, a ranije smo malo počeli. Sigurno negde 29. ili 30. decembra. To niko nije znao. Kada se krilo, slađe je bilo - otkrio je Bora.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam to juče saznala - dobacila je Tara.

Foto: TV Pink Printscreen

Nas su stavili u izolaciju, ja sam bila u šoku da mene stave sa Borom u izolaciju i rekla sam: "Ovo je najveća glupost koju ste uradili u izboru za potrčke". Kako oni mogu da pomisle da se između Bore i mene desi bilo šta. Mi smo bili, prošli smo tu izolaciju, ništa se nije desilo i onda smo se navikli posle toga da spavamo jedno s drugim. Treba ti zagrljaj. Jednu noć smo se okrenuli jedno ka drugome... Ja sam prvo mislila da sanjam, iskreno. Sutradan se opet desilo i gotovo, ode - pričala je Milica Kemez.

Autor: S. K.

#Zadruga

'