AKTUELNO

Nikad prežaljena.

U julu 2019. godine preminula je misica Dijana Milojković koja se dugo borila sa opakom bolešću, a za tri dana odnosno 21. januara biće tačno šest meseci od njenog odlaska. Tog dana na groblju u Ćupriji okupiće se Dijanina porodica koja nikada neće prežaliti svoju lepoticu.

Foto: TV Pink Printscreen

Najdivnija voljena naša, tvoj lik, ljubav, hrabrost, dobrotu i plemenitost čuvaćemo zauvek u našim tužnim srcima. Neka te u tišini večnog mira prati ljubav svih nas, anđele dragi - piše u čitulji koju je porodica objavila povodom polugodišnjeg pomena.

Foto: Instagram.com/dijanaslife

Dijana je dospela u središte interesovanja domaće javnosti zbog svog nesvakidašnjeg odnosa prema karcinomu, budući da ju je borba sa ovom opakom bolešću pretvorila u motivacionog govornika i nekoga na koga se ugleda na hiljade ljudi. Nažalost, borbu je izgubila.

Foto: Instagram.com/dijanaslife

Misica je bila i u velikoj ljubavi sa aktuelnim učesnikom rijaliti programa "Zadruga 3", Stefanom Karićem koji je pred kamerama najgledanijeg TV formata na ovim prostorima često govorio o njihovoj vezi.

Foto: Instagram.com

Njihova veza za mnoge je delovala bajkovito i savršeno. Stefan je bio uz svoju devojku u najtežim trenucima, a kada je Dijana u jednom momentu ostala bez kose zbog bolesti, Karić se takođe obrijao na ćelavo, čime joj je još jednom pokazao solidarnost i podršku. Međutim, ova veza je pukla i to zbog Stefanovih poruka sa drugim devojkama koje je Dijana pronašla u njegovom telefonu.

Foto: Instagram.com/dijanaslife

Bila je uvek nasmejana, doterana, počela je međutim kosa da joj opada i zato smo se zajedno ošišali. Malo je tu bila poljuljana jer, normalno, kad se vidiš u ogledalu... Nije joj bilo svejedno, dok nije napravila tu periku. Bilo je tada kada joj je bilo baš dobro, a onda i kada joj je bilo baš loše. Niko nije mogao da vidi na njenom licu da joj nije bilo dobro. Ja sam to osećao! Duga je priča, ne želim da te davim, to je neki deo naše te cele ljubavne veze. Išli smo i pokušavali na sve načine, verovali smo u sve. Šta god da nam neko kaže, mi smo probali, ali ona na kraju nije uspela - govorio je Karić u "Zadruzi 3".

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati šta je još u oktobru 2019. godine, Stefan Karić kroz suze pričao o preminuloj misici Dijani Milojković sa kojom je bio u vezi.

Autor: S. K.

#Dijana Milojković

#Stefan Karić

'