AKTUELNO

Noćima nije mogla da spava!

Za sledeći mesec pevačica Nataša Bekvalac najavila je veliki spektakl za svoju publiku u Beogradu, a pripremama za ovo veče posvećena je već mesecima. Kako se navodi pevačica je spremila repertoar, koreografiju i stajlinge, a Nataša odlazi čak i na psihoterapije.

Foto: TV Pink Printscreen

Još kad je odlučila da napravi kocnert Nataša je donela odluku da se posveti svom mentalnom zdravlju istovremeno. Nije lako organizovati tako veliki koncert, naručito što želi da drži sve konce u svojim rukama. Zato joj je potrebna ogromna podrška kako saradnika, tako porodice, ali i stručnih lica sa kojima može da priča o svemu. Stres koji prati život pevačice kada se organizuje ovakav koncert, a uz to ste još samohrana majka dvoje dece i neko ko uporedno ima nastupe, izuzetno je veliki. Ona je, kao samosvesna žena, odlučila da ima podršku psihoterapeuta od trenutka kada se upustila u ovu priču - kaže izvor blizak Nataši i dodaje:

Foto: E-Stock/Miloš Rafailović

Nataša često kaže da su odlasci kod terapeuta najbolje uložen novac jer izađe preporođena. Ona je inače u Novom Sadu išla kod žene koja ima neke od najboljih licenci, svaki put kada je imala problem sa kojim je trebalo da se izbori. Nakon toga je nastavila s vremena na vreme da odlazi čak i kada je sve bilo u redu kako bi radila na sebi. Ovog puta je samo češće zakazivala termine kako bi makar na svaka tri dana našla vremena da se malo opusti i raščlani neke stvari u svojoj glavi. Svaki odgovoran umetnik ima veliku odgovornost kada je izlazak pred publiku u pitanju, zato se Nataša sprema i da, kada za manje od mesec dana itađe na binu, bude potpuno opuštena, bez treme i da da sve od sebe - navodi izvor.

Foto: Pink.rs

Bekvalčeva je nedavno u javnosti i sama priznala da je potražila pomoć psihoterapeuta, kako ne bi bila emotivno oštećena. Nataša je tom prilikom istakla i da je imala košmare, kao i da se često budila iscrpljena.

Foto: Miloš Nadaždin

Mesecima sam spavala samo po dva-tri sata, plašila sam se da zaspim, jer sam imala košmare, budila sam se u znoju, iscrpljena - rekla je Nataša Bekvalac.

Autor: S. K.

#Nataša Bekvalac

'