AKTUELNO

Zadrugarka ostavlja muški svet bez daha!

Profesionalna plesačica i učesnica takmičenja "Pinkove Zvezde All Talents" Nina Babić mesecima intrigira gledaoce rijaliti programa "Zadruga 3" svojom prirodnošću i harizmom, ali i turbulentnim odnosom sa cimerom Mlađom Jovanovićem, sa kojim je po ko zna koji put raskinula emotivnu vezu.

Foto: TV Pink Printscreen

Za srce dvadesetogodišnje Podgoričanke na početku rijalitija borila su se čak dvojica zadrugara, Mlađa Jovanović i Nikola Orozović, a na talentovanu Babićevu nisu ostali imuni mnogi, pa ni bivši stanar Bele kuće, sada već popularni pevač, Sloba Radanović.

Naime, Radanović se našao u žiriju emisije "Pinkove Zvezde All talents", a kada je ugledao prve pokrete trbušnog plesa zanosne takmičarke, pevač je izustio.

Dobro izgleda, ubaciću je u spot! Ovo je za film - rekao je Slobodan, a i izraz njegovog lica govorio je više od hiljadu reči.

Samo mesec dana kasnije, Nina je statirala u spotu Slobodana Radanovića za pesmu "Naivna", gde je kadrove obogatila trbušnim plesmom i neobičnim kostimom. Kako je to izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku teksta.

Autor: S.Š.

#Nina Babić

'