AKTUELNO

Šopićeva se pogubila nakon Janjuševih reči.

Veliki šef je poslao pismo u Belu kuću kojim je obavestio zadrugare da je vreme za "Igru istine" i tom prilikom obavestio radio-voditelje da su dobili novčanu nagradu za emisije.

Dragi zadrugari, pre svega šaljemo Kendiju i Pandi novac za radio-emisiju. Za danas im šaljemo po 300 dinara, a za prošlu emisiju po 500 dinara. Osim toga šaljemo i Bori i Banetu novac, oni će dobiti po 600 dinara za emisiju - pročitao je Stefan Kandić pismo Velikog šefa, a onda je obavestio zadrugare da Jelena Pešić otpočne Igru istine.

Foto: TV Pink Printscreen

Juče si rekla da imaš problem u svađi sa Mionom i šta je u pitanju? - upitala je Jelena Pešić Ivanu Šopić.
Bolesna sam bila. To ima veze sa Janjušem, mi smo ovde najbliži. Njegova jedna rečenica da bude gruba, meni to uništi dan. Takvi odnosi loše utiču na mene. Meni bilo kakav odnos koji je previše emotivan, veoma loše utiče na mene. Neću više da podmećem d*pe za nekoga. Mislim da mi on nije prijatelj kakvog sam ja smatrala - rekla je Ivana, a povodom ovoga je želeo i Janjuš da se oglasi budući da je prozvan.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti kažeš da podmećeš d*pe? Ja ti nisam prijatelj. Mi se više nećemo družiti. Od Nove godine nemamo druženje. Bezobrazna si - rekao je Janjuš.
Ja ti više neću biti štit. Ti nikada ništa nisi rekao, pa nećeš ni sad - odbrusila mu je Šopićeva.
Ja ću da vam kažem šta je problem. Ivani teško pada kada se ja družim sa drugim devojkama. Te devojke posle prozivaju nju - objasnio je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: D.B.

#Ivana Šopić

#Marko Janjušević Janjuš

'