AKTUELNO

Proslavljena atletičarka je u jednom trenutku briznula u plač, što su zabeležile kamere, a fotografiju je objavila na svom profilu na društvenoj mreži Instagram.

Na Evropskom dvoranskom atletskom prvenstvu u Areni, srpska ateletičarka Ivana Španović osvojila je zlato u skoku u dalj skočivši u trećoj seriji 7,24 metara.

Ovim skokom, Ivana je ušla u istoriju, s obzirom na to da je ovo najbolji je ženski skok u dalj u Srbiji, a treći najbolji dvoranski skok svih vremena.

- Obećala sam sebi da ću da uživam u svakoj sekundi prvenstva, ne mogu da vam opišem koliko sam ponosna, kao nikad u životu. Učinila sam narod ponosnim i hvala publici. Ovo je najemotivnije takmičenje i ovo će obeležiti moji karijeru - rekla je evropska prvakinja u skoku u dalj.

Cela Arena bila je na nogama, a Ivana je istrčala krug i na taj način se zahvalila publici koja ju je svim srcem bodrila.

Ona je u jednom trenutku briznula u plač, što su zabeležile kamere, a fotografiju je objavila na svom profilu na društvenoj mreži Instagram.

Uradila sam to ponovo! Ali u svojoj zemlji - 7.24 metara - napisala je Ivana iz fotografiju.

Njeni pratioci su joj čestitali i uputili niz komplimenata, nazvavši je kraljicom i ponosom srpskog naroda.

Autor: M. Đurović

#Atletika

#Ivana Španović

'