AKTUELNO

Svi su se pitali gde je ona...

Na današnji dan navršava se tačno 20 godina od ubistva Željka Ražnatovića Arkana, glavnog komandanta Srpske dobrovoljačke garde, koji je nastradao u beogradskom hotelu "Interkontinental". 

Foto: Pink.rs/N. Vujčić

Porodica i prijatelji danas su održali pomen na Novom groblju u Beogradu, a među prvima došla je njegova ćerka Sofija, koja godinama živi u Briselu. Nešto pre 11 časova na groblje su stigli Arkanova udovica, pevačica Ceca Ražnatović sa sinom Veljkom i ćerkom Anastasijom, kao i još neki članovi porodice. Međutim, Veljkova supruga Bogdana nije prisustvovala pomenu.

Foto: Pink.rs, E-Stock/N. Vujčić, Đenka

Razlog zbog kog Bogdana nije prisustvovala pomenu je nepoznat, ali ako je suditi po narodnom verovanju, njen izostanak je bio opravdan. Naime, u narodu se veruje da trudnice ne bi trebalo da idu na groblje, kako na sahrane, tako ni na pomene, a razlog tome je da će u tom slučaju roditi "bledo dete".

Foto: E-Stock

S obzirom na to da je porodica Ražnatović poznata po tome da poštuje običaje i tradiciju, pretpostavlja se da su i oni znali za ovo verovanje, te nisu želeli ništa da prepuste slučaju.

Foto: Pink.rs/N. Vujčić

Autor: N. Vujčić

#Arkan Ražnatović

#Bogdana Rodić

#Pomen

#Svetlana Ceca Ražnatović

#Veljko Ražnatović

'