AKTUELNO

Rešili su da otpočnu zajednički život.

Milica Todorović i Petar Strugar, koji su nedavno uplovili u vezu, bukvalno se ne razdvajaju, a koliko uživaju zajedno govori i to da će uskoro, prema rečima izvora bliskom pevačici, početi da žive zajedno!

- Njih dvoje su non-stop zajedno, i to od prvog dana kada su se upoznali. Pošto su oboje prethodno imali veze, naročito Milica, koja je s bivšim dečkom provela pet godina, prija im ovaj period najvećeg uzbuđenja i ne žele da ga propuste. Petar je pravi džentlmen, što se Milici izuzetno dopada, pažljiv je i ta ljubav postaje bezuslovna. Tako su se dogovorili da Milica pređe da živi kod njega, na šta su oboje potpuno spremni -kaže izvor i dodaje da pevačica i glumac imaju još neke planove za budućnost.

Foto: E-Stock/Masanori Yoshida

- Svesni su da su oboje poznate ličnosti, zbog čega su pod pritiskom javnosti. To je još jedan od razloga što će početi da žive zajedno, jer će tako uživati veću slobodu. Plan im je da zajednički život započnu za mesec dana, najviše dva. Pre toga Petar ima u planu da sredi i prilagodi stan svojoj novoj partnerki, pogotovo što treba da kupi još neke delove nameštaja.

Todorovićeva je, kako se priča, oduševljena ovom idejom.

Foto: Promo

- Njih dvoje su za ovo relativno kratko vreme veze uspeli da odu na sva moguća mesta. Osim što je Petar odveo u Crnu Goru, idu na večere, žurke, u bioskop, kod prijatelja. Takođe, Milica je bila oduševljena njegovom ljubavlju prema konjima.

Za to vreme, dok se pevačica ne preseli kod novog dečka, u planu joj je da izda svoj stan kako ne bi bio prazan. S obzirom na to da se oboje bave poslom koji često zahteva odsustva od kuće, par planira da iznajmi agenciju koja se bavi preseljenjem.

- Njih dvoje po ceo dan rade, posebno Milica, koja po nekoliko dana nedeljno radi i celu noć. Zato su se dogovorili da iznajme agenciju koja, osim što prevozi stvari, prethodno ih i spakuje. To će Milici znatno olakšati ovu obavezu, jer ima prepune garderobere i druge lične stvari za koje nema vremena da ih pakuje, što bi trajalo danima - ističe sagovornik.

Autor: Pink.rs

#Milica Todorović

#Petar Strugar

'